www.elllobregat.com
Manu Tenorio posarà la música i Joan Pera la comèdia a la ininterrompuda Festa Major de Sant Andreu de la Barca

Manu Tenorio posarà la música i Joan Pera la comèdia a la ininterrompuda Festa Major de Sant Andreu de la Barca

jueves 03 de septiembre de 2015, 10:20h
Sant Andreu de la Barca comença aquest cap de setmana la seva festa major que durarà fins dilluns 7 de setembre

El mes de setembre és el mes de les festes majors al Baix. Del primer a l’últim cap de setmana hi ha activitats programes que van des de Viladecans, Bellvitge (L’Hospitalet) o El Prat en un mes que no es podria parar d’anar cada cap de setmana a algun concert o obra de teatre de manera ininterrompuda. Precisament aquest és l’esperit de la Festa Major de Sant Andreu de la Barca, una de les primeres, que comença aquest divendres 4 fins al dilluns 7 de setembre obrint el mes festiu al territori: la Barca del Sr Andreu (divendres a les 4 de la matinada), la gimcana nocturna de dissabte a les 03 hores o la Banda Puig (diumenge a la 1.00 h.) són la prova que aquest cap de setmana no hi haurà horari a Sant Andreu de la Barca, en una festa major on tots, però sobretot els joves, en seran protagonistes.

Abans, però, la vila obrirà demà (divendres, a l’Ajuntament, a les 19:30 h.) les festes amb un pregó molt especial a càrrec de l’Agrupació Cultural Aigüestoses i la Colla de Diables de Sant Andreu de la Barca, amb motiu del 20è aniversari. Gegants i diables donaran el tret de sortida de les festes que els reserva, com no podia ser d’altra manera, la jornada de dissabte com a dia gran per les dues entitats amb una cercavila de gegants (dissabte, a les 18 h.) i el tradicional Correfoc (a les 21:30 h.).

Més enllà de la tradició, el més esperat a totes les festes són els concerts -sempre gratuïts- que s’ofereixen. Divendres, a les 22:30 h., joves i no tan joves tenen una cita a l’escenari central de l’Av. Constitució amb la Remember Music Show, una festa de superèxits dels 80 que sempre, absolutament sempre, funciona i acaba amb tot el públic cantant i ballant el repertori vuitantè. Al mateix espai, a la mitja nit, començarà el concert de Ràdio Flaixbac, que comptarà amb la participació d’Albert Planadevall i Carles Roca; concert que empalmarà, pels menys matiners, amb l’esmentada Barca del Sr. Andreu, una carrossa de música que anirà en cercavila fins el Polígon La Clota.

Pel que fa els concerts, l’aposta municipal d’aquest any serà amb Manu Tenorio, vell conegut d’Operación Triunfo, que actuarà dissabte, a les 22:30 h. A l’Avinguda Constitució. Ell i la resta posaran la música en aquests quatre dies de festa que no poden deixar de banda el teatre. Amb un dels millors teatres del Baix, si no el millor, el Núria Espert, Sant Andreu de la Barca no podia deixar passar les festes sense una bona i econòmica obra a l’escenari: ‘Fer riure és un art’, amb el conegut Joan Pera com a protagonista posarà la comèdia sobre el Núria Espert el dilluns, a les 20 h, només per 15 euros (entrada anticipada/18 a taquilla). El teatre, a més, aprofitarà per presentar la nova temporada de l’equipament que, segur, ve carregada d’obres de primer nivell.

Hores, més tard, a les 23 h, el Castell de focs artificials, seguit de l’orquestra Taxman, posaran punt i final a quatre dies de Festa Major a Sant Andreu.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios