www.elllobregat.com
La quarta Ruta de la Tapa posarà sabor a la Festa Major de Sant Andreu
Ampliar

La quarta Ruta de la Tapa posarà sabor a la Festa Major de Sant Andreu

viernes 04 de septiembre de 2015, 11:34h

Una vintena de bars i restaurants participen des d’avui i fins diumenge en aquesta iniciativa que mostra la rica oferta gastronòmica de la ciutat

Rissotto amb formatge parmesà, un mini ‘burrito’ de pollastre, un pinxo de xoriç asturià o un caneló especial de Festa Major. Aquestes són només algunes de les propostes d’un total de 23 bars i restaurants de Sant Andreu de la Barca que, durant aquest cap de setmana, participaran a la quarta edició de la Ruta de la Tapa. Una ruta gastronòmica que amenitzarà la Festa Major de la ciutat que tot just avui comença fins el pròxim dilluns.

La vintena d’empresaris participants oferiran, doncs, tapes úniques preparades per aquesta ocasió per un preu de 2,5 euros amb la beguda. Ho faran, però, en uns horaris concrets i, per tant, no sempre: divendres de 20 a 21 hores i dissabte i diumenge de 12 a 15 hores i de 18 a 21 h. “L’edició d’aquest any, la quarta, ha suposat un rècord de participants”, ha dit el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Juan Pérez, que destacava la capacitat d’iniciatives com aquesta perquè els veïns coneguin la rica i bona oferta gastronòmica de la ciutat. I, a més, a un preu econòmic.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios