www.elllobregat.com
El 27-S guanyarem la llibertat per fer un país millor

El 27-S guanyarem la llibertat per fer un país millor

miércoles 16 de septiembre de 2015, 01:41h
Les eleccions del 27 de setembre són el referèndum per l’autodeterminació que l’estat espanyol ens ha negat repetides vegades i que la força i la voluntat democràtica de la gent de Catalunya han fet possible.

Tot i els impediments constants per part de l’Estat espanyol i el govern del PP, els catalans hem sortit reiteradament al carrer per demanar poder exercir el nostre dret a decidir, ho hem fet els 11 de setembre i ho vam fer el passat 9 de novembre. El 27 de setembre és la via legal que ens queda per fer aquest referèndum per la independència.

Formo part de la candidatura de Junts Pel Sí, una formació que s’ha creat per poder transformar les eleccions del 27S en aquesta oportunitat, en aquest vot per a la llibertat. Aquesta candidatura la integrem persones molt diverses a les que ens uneix l’esperit democràtic de donar la veu a la gent el 27s.

A Junts Pel Sí, també ens uneix l’oportunitat de fer una Catalunya millor, per això proposem fer realitat les aspiracions de la seva ciutadania sense les limitacions que es deriven de la pertinença a un Estat hostil, que es queda una part molt important dels nostres recursos, que ens servirien per fer millors polítiques socials i de suport a l’economia i l’ocupació.

Volem un nou Estat, per fer una Catalunya millor, on la prioritat sigui la lluita contra la pobresa i es pugui ajudar, com correspon, a totes les famílies vulnerables, un país amb més èxit escolar i on es puguin portar a terme més polítiques de suport a les famílies. I on puguem destinar més recursos i serveis a la gent gran i a les persones amb dependència

Amb un estat independent podrem fer més i millors polítiques d’ocupació, amb un salari mínim digne. Impulsarem una administració pública moderna, simple, eficient i facilitadora. Donarem més suport la internacionalització de l’economia i potenciar el R+D+i. Volem un estat que doni impuls i protecció de la petita i mitjana empresa, als comerços i als autònoms. Farem les infraestructures que té pendents l’estat des de fa anys i les gestionarem des de la proximitat. Farem polítiques d’habitatge que garanteixin la dignitat mínima a tothom. Volem la independència per tenir un estat net, que garanteixi la lluita contra la corrupció, on es duguin a terme iniciatives per implicar i fer participar als ciutadans en les decisions públiques. Un estat català, amb un govern obert i transparent, i amb un sistema de justícia (poder judicial) independent, modern i ràpid.

Els que donin suport a Junts Pel Sí, donaran suport a la llibertat, a fer les coses millor, a poder-les canviar, perquè entre tots haurem de fer la nova Catalunya. La Catalunya independent. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios