www.elllobregat.com
Lorenzo Quinn cedeix l’obra ‘En Perspectiva’ a Viladecans
Ampliar

Lorenzo Quinn cedeix l’obra ‘En Perspectiva’ a Viladecans

jueves 17 de septiembre de 2015, 13:37h
És la segona obra que l'artista mostra a la ciutat, on té el seu estudi

El Parc de Can Sucre de Viladecans ha estat l’espai escollit per exposar una nova escultura de l’artista Lorenzo Quinn, ja inaugurada per l’autor i per l’alcalde de la ciutat, Carles Ruiz, després de la cessió de l’obra a la ciutat.

Quinn manté una relació especial amb Viladecans, ja que té el seu estudi a la ciutat. La nova escultura, una mà gran que sosté entre els dits un petit planeta Terra, està feta en bronze, acer inoxidable i llautó i fa 1,75 metres d’alçada. La ciutat ucraïnesa de Donetsk també disposa d’una còpia.

És la segona que l’autor italoamericà té a Viladecans. L’altra és situada al pati del Col·legi Sant Gabriel i la va realitzar en homenatge als joves estudiants de l’escola morts en l’accident de trànsit a Golmayo (Sòria) l’any 2007.

La nova obra –‘En Perspectiva’– vol fer reflexionar sobre la relativitat de la grandesa de les persones i les coses: “Les persones creiem que som molt grans, però som molt petites en relació al planeta, i el planeta que sembla immens és ínfim si es compara amb l’univers”. Quinn conclou que “només les persones unides podem arribar a ser un ens important”.

Ha estat instal·lada en el nou parc de Can Sucre, “una de les zones –segons va explicar l’alcalde Carles Ruiz– que guanyarà més centralitat en el Viladecans dels propers anys, quan es desenvolupi el pla urbanístic de Llevant”.

Ruiz ha mostrat el seu agraïment per la cessió de l’escultura a la ciutat per part d’un artista “que sempre s’ha implicat molt amb la ciutat i a qui considerem un veí més”. “Som un únic punt i allò que fa gran a la gent es gràcies al fet de que forma part de la unió” així ha interpretat ‘En Perspectiva’ l’alcalde viladecadenc.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios