www.elllobregat.com

Detingut in fraganti per una trentena de robatoris amb força al Baix Llobregat i Garraf

miércoles 30 de septiembre de 2015, 18:51h
La detenció va tenir lloc en el marc d’un dispositiu policial motivat pels robatoris a vehicles estacionats en el pàrquing de Renfe de Castelldefels i a altres municipis veïns
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de districte de Castelldefels, en coordinació amb la Policia Local de la ciutat, han detingut a un home de 32 anys per ser el presumpte autor de 29 robatoris amb força a l’interior de vehicles. De nacionalitat búlgara i amb domicili a Barcelona, els delictes s’haurien comés, segons fonts oficials, a Viladecans, Gavà, Castelldefels i Sitges.

La investigació va començar a les primeres setmanes de setembre quan es va detectar un increment d’aquest tipus de robatoris a l’estació de tren de Castelldefels, així com a d’altres municipis confrontants. Per aquest motiu, la policia catalana va iniciar un dispositiu per eradicar aquest tipus de robatoris que, a més, van veure que es donaven sempre al migdia i amb al mateix ‘modus operandi’: accedia a l’interior trencant els vidres amb un martell especial.

El dispositiu de vigilància conjunt dels mossos i la policia local, amb unitats no uniformades, va permetre detenir in fraganti l’autor dels robatoris; en concret, dilluns al voltant de les 14 hores, després d’haver violentat cinc vehicles.

Una vegada detingut i amb els béns recuperats d’aquests cinc vehicles, els quals han estat retornats, la Unitat d’Investigació de l’Àrea Policial Bàsica de Gavà el va imputar per un total de 29 robatoris a interior de vehicle. L’home, que comptava amb 31 antecedents per fets similars, va passar a disposició judicial i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios