www.elllobregat.com
La qualitat dels polígons industrials permet inaugurar a El Prat el major establiment de Mail Boxes Etc en tot el món
Ampliar

La qualitat dels polígons industrials permet inaugurar a El Prat el major establiment de Mail Boxes Etc en tot el món

viernes 09 de octubre de 2015, 10:54h

La franquícia, liderada pels pratencs David i Lali Pugès, és la tercera en facturació de la companyia mundial

Tot i que ofereixen un servei de proximitat al ciutadà a peu de carrer, tot i que es troben en una localització privilegiada entre dues grans infraestructures com són l’Aeroport de Barcelona-El Prat i el Port de la ciutat comtal, tot suma evidentment, però la clau de l’èxit és la gran qualitat dels polígons industrials de la zona: el ZAL, els polígons del Mas Blau, així com d’altres de les ciutats properes a El Prat que estan creixent i modernitzant-se paulatinament i que atrauen a empreses de primer nivell i, per tant, clients potencials d'aquesta franquícia.

Gràcies a aquests tres eixos, el centre de Mail Boxes Etc de El Prat –franquícia especialitzada en serveis de missatgeria, de comunicació i de disseny, entre d’altres activitats a empreses i particulars- s’ha convertit en tota una excepció dins dels 1.500 establiments que la multinacional té a tot el món. Ara, sota el lideratge de David Pugès i la seva germana i sòcia Lali Pugès, després de 13 anys ubicats a la ciutat potablava, el centre demostra que encara té molt recorregut amb la inauguració de l’establiment més gran de tota la companyia –fins a 785 metres quadrats-, que podrà respondre a la condició d’estar entre els tres centres que més facturen: fins a tres milions d’euros.

Per celebrar-ho, la franquícia va organitzar ahir un acte d’inauguració del centre que va comptar amb la presència del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, part del govern local de El Prat, a més de bona part del teixit empresarial de la ciutat i de la patronal PIMEC. “El nou model que hem de construir passa per tots els emprenedors i per totes les famílies que aposten i s’arrisquen amb la iniciativa privada”, va dir el conseller Puig posant d’exemple al tàndem dels Pugès. “No només hem de parlar d’actius i de passius, sinó també del factor humà. És el que tenim aquí a Catalunya: el talent de la ciutadania”, afegia el conseller destacant, a més, la importància i l’equilibri que aporta El Prat i el Baix Llobregat en infraestructures, indústria, logística, turisme i altres pilars fonamentals pel desenvolupament econòmic.

En aquest marc, Mail Boxes Etc de El Prat ha estat un excel·lent exemple com demostra la seva evolució. I és que en poc menys d’una dècada ha passat de tres a 25 treballadors: “El centre de El Prat ha consolidat la seva producció i la seva ocupació gràcies al seu esperit emprenedor i al seu compromís amb la ciutat”, agraïa la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació, Marta Mayordomo. Prova d’aquesta arrelament a El Prat és que recentment Mail Boxes Etc patrocinés els Premis El Prat Emprèn.

En aquest sentit, la franquícia liderada per David Pugès, que engloba també els centres de Viladecans i d’Alcobendas, a Madrid, ha estrenat una nova marca pròpia de cartutxos de tinta per obrir-se a un nou mercat complementari.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios