www.elllobregat.com

I ara què?

Por Josep Ramon Mut
jueves 15 de octubre de 2015, 03:14h
Com passa darrerament després de les eleccions, comencen les valoracions dels resultats, i en funció de qui les faci, pots arribar a tenir la sensació que les eleccions les han pogut guanyar fins i tot aquells que no han aconseguit obtenir ni tan sols representació.

Així doncs, per fer una valoració real i fidedigna del que va succeir el 27S cal mirar simplement quina ha estat la proposta política que més sufragis ha obtingut, i si aquesta pot sumar una majoria coherent per tirar endavant el seu projecte polític.

Per tant, es pot concloure sense que ningú ho pugui rebatre que la candidatura de “Junts pel Sí” va ser la més votada tant a Catalunya com a la nostra comarca. El fet que a Catalunya i al Baix Llobregat hagi guanyat la mateixa candidatura és molt positiu per acabar amb aquells que volen segregar-nos (als baix llobregatins) de la resta del país, dient que al Baix Llobregat som diferents. Els baix llobregatins i baix llobregatines hem demostrat que igual que la resta de catalans tenim voluntat de ser un més, i que ningú ens podrà excloure del rumb que emprengui el país, perquè parlem el que parlem, vinguem d’on vinguem, nosaltres també som catalans, i volem el millor per a Catalunya. Ara el Govern de la Generalitat haurà de tirar endavant aquells projectes amb els que es va comprometre durant la campanya. Té divuit mesos per construir les estructures d’estat, les estructures de la República catalana en la qual no hi ha d’haver reis ni súbdits, sinó ciutadans iguals davant la llei. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios