www.elllobregat.com
Magda Puyo amb el diputat republicà per Barcelona Juanjo Puigcorbé
Magda Puyo amb el diputat republicà per Barcelona Juanjo Puigcorbé

La Diputació de Barcelona escull a Magda Puyo com a nova directora general de l’Institut del Teatre

lunes 02 de noviembre de 2015, 17:05h

La professora, directora teatral i dramaturga ha estat la nomenada per l’ens provincial després de superar el procés de selecció del càrrec

L’Institut del Teatre, centre públic depenent de la Diputació de Barcelona per a la docència d’arts escèniques, té des d’avui un nou lideratge. La professora, directora teatral i dramaturga Magda Puyo ha estat escollida com a nova directora general de l’Institut després de superar un procés de selecció per a aquest càrrec.

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona, Puyo ha estat membre del Consell Assessor del Teatre Nacional de Catalunya (1998-2001) i directora artística del Festival Sitges Teatre Internacional – Creació Contemporània (2001-2004), entre els seus últims projectes. Actualment desenvolupa la seva activitat com a directora d’escena, Dramaturga, i com a professora de direcció i d’interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona que ara liderarà.

La seva trajectòria teatral es va iniciar amb la creació del col·lectiu Metadones i va continuar per les sales alternatives Beckett, Artenbrut, Teatre Malic i Sala Muntaner, a més de teatres públics com el Lliure i el Nacional de Catalunya i privats de renom com el Villarroel i el Romea. Puyo també ha participat a diversos festivals com el de Tàrrega, el Grec o el de Temporada Alta i ha rebut els Premis de la Crítica per les obres ‘Pesombra’ i ‘Temps Real’.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios