www.elllobregat.com
Unes 85.000 persones visiten la pista de gel de La Farga de L’Hospitalet en només dues setmanes
Ampliar

Unes 85.000 persones visiten la pista de gel de La Farga de L’Hospitalet en només dues setmanes

martes 15 de diciembre de 2015, 11:28h
La pista ha representat 200 llocs de treball, el 30% de la ciutat de L'Hospitalet

Era el gran dubte de l’aposta de L’Hospitalet per acollir BarGELona, la pista de gel que s’instal·lava a la plaça Catalunya de Barcelona des de feia quatre anys: la resposta i l’acollida de la ciutadania en aquesta nova ubicació a La Farga de L’Hospitalet de Llobregat. Doncs bé, de moment, sembla que ha estat excel·lent. Segons els organitzadors, fins a 85.000 persones han passat ja pel recinte firal de La Farga des del dia 27 de novembre; és a dir, en només dues setmanes. L’àmplia proposta d’activitats –amb una zona per practicar hoquei i cúrling, algun quiosc de restauració i, sobretot, el nou tobogan de 40 metres per llençar-se amb un dònut- complementa a la perfecció la pista de gel urbana més gran d’Europa, després d’ampliar-se fins els 1.600 metres quadrats (amb 250 metres de pista infantil).

Això ha estat possible gràcies al gran espai de La Farga que permet oferir fins a 4.000 metres quadrats per abraçar, en el seu cinquè aniversari, aquesta iniciativa que va rebutjar Barcelona, segons hem pogut saber, després que els organitzadors proposessin diferents espais alternatius. Fins a quatre en total.

Amb l’actual xifra s’arriba, pràcticament, als 95.000 visitants que van patinar l’any passat a la pista de gel de la plaça Catalunya, on no hi havia cap més activitats al voltant de la zona. D’aquesta manera, el canvi d’ubicació s’entén com un absolut èxit que permetrà, segurament, la consolidació de la pista a la segona ciutat més important de Catalunya: “Sí el públic ve i s’ho passa bé, estarem encantats que la pista de gel tingui un llarg recorregut a L’Hospitalet i pugui consolidar-se i créixer”, deia l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, durant la inauguració de la pista. “No hem vist cap tema negatiu en la incorporació d’aquesta activitat a L’Hospitalet. És un espai adequat, una activitat lúdica i festiva. Ara qui ha de jutjar és el públic”.

Perquè això sigui possible, els organitzadors van decidir mantenir els preus del patinatge a 10 euros la hora i 7 euros els 30 minuts; tot i la major oferta d’activitats, totes gratuïtes. D’altra banda, la pista de gel ha comportat fins a 200 llocs de treball, el 30% de la ciutat de L’Hospitalet, així com un major dinamisme econòmic a la zona, positiu tan pel centre comercial com pels comerços del voltant. La pista romandrà oberta fins el 10 de gener.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios