www.elllobregat.com
La compañía Heaven On Earth obre tres spas express a l’Aeroport de Barcelona - El Prat

La compañía Heaven On Earth obre tres spas express a l’Aeroport de Barcelona - El Prat

martes 22 de diciembre de 2015, 13:11h

La filial ha invertit 500.000 euros i crearan 30 llocs de treball

L'empresa índia Heaven On Earth desembarca a Catalunya i Europa amb l'apertura de tres centres Spa Express a l'Aeroport de Barcelona-El Prat. La empresa especialitzada en massatges terapèutics ha fet una inversió de 500.000 euros i preveu l'apertura de 20 botigues en els propers tres anys amb uns 2.000.000 euros d’inversió total, i la facturació prevista per aquesta operación és de 6 milions d’euros.

L'apertura de les tres botigues de l'Aeroport del Prat ha suposat la creació de 30 nous llocs de feina. El director de la companyia, Prabhu Sirinvasan, declara que l'objectiu és "iniciar una expansió europea que comenci a l'Estat Espanyol" i manifesta que volen expandir la filosofia imperant a l’índia del slow life que es basa en el benestar a través de l’atenció personal.

La matriu de Heaven on Earth està valorada actualment en 10 milions d'euros i recentment ha adquirit una cadena de massatges a Seychelles i Maldivas, la qual cosa permet que les seves teràpies s'expandeixin més enllà de l'Índia. La companyia preveu realitzar 400.000 teràpies pel 2016. El CEO de la filial espanyola és J. Ramon Alandí ha manifestat que "Espanya és un país crucial per Heaven On Earth. Ha de ser el trampolí internacional de Heaven On Earth".

Dos dels centres de teràpies Heaven On Earth estan a les àrees comercials de la terminal 1 i un tercer a la Terminal 2.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios