www.elllobregat.com
Sant Boi tanca l’agenda cultural de 2015 amb ‘Somriures i llàgrimes’ en català

Sant Boi tanca l’agenda cultural de 2015 amb ‘Somriures i llàgrimes’ en català

martes 29 de diciembre de 2015, 09:35h

Can Massallera acull avui a les 19 hores la primera versió en català del clàssic musical amb la que es tancarà la Temporada d’Arts Escèniques i Música de Sant Boi

Aquesta obra ha passat pràcticament per tots els escenaris i per tots els formats. Recentment es va complir el mig segle des de l’estrena del llargmetratge que a 1965, sota la direcció de Robert Wise, va llançar a la fama el musical de Broadway ‘The Sound of Music’, aquí coneguda com a ‘Sonrisas y Lágrimas’. El film, però, que també era una adaptació de la novel·la ‘La historia de los cantantes de la família Trapp’, mai havia estat representada en català fins que el músic Juli Rodríguez i l’actriu-cantant Maria Torras, amb la companyia M&M, portessin a l’escenari les cançons de Richard Rodgers en català, obra que avui al vespre arriba a Sant Boi.

La ciutat baixllobregatina tancarà a Can Massallera, a les 19 hores, una nova edició de la Temporada d’Arts Escèniques i Música amb la cèlebre obra que compta amb 25 cantants, actors i músics; a més de la col·laboració de La Coral Pedres Blanques de Sant Boi, que participa en aquest espectacle familiar.

L’obra, com és ben conegut, explica la història de Maria, una jove aprenent de monja que és enviada a fer d’institutriu a la família Von Trapp, formada per set nens i el seu pare vidu, un capità retirat de l’exèrcit. Maria es guanyarà l’estima dels nens a través de la música, farà que la família recuperi l’alegria i enamorarà al capità Von Trapp. Coincidint amb la invasió nazi d’Àustria, la família haurà de fugir del país travessant les muntanyes amb l’ajuda de les monges del convent. Amb tot, un veritable viatge al passat amb una de les obres clàssiques del record de tots.

Pel que fa els preus, es pot adquirir de forma anticipada per 14 euros (entrada normal); 10 euros la reduïda i 5 euros per menors de 16 anys; o bé directament a les taquilles de Can Massallera per 15, 12 i 7 euros, respectivament.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios