www.elllobregat.com
La pista de gel tanca la seva estrena a La Farga de L’Hospitalet amb una resposta excel·lent
Ampliar

La pista de gel tanca la seva estrena a La Farga de L’Hospitalet amb una resposta excel·lent

martes 12 de enero de 2016, 12:23h

Els organitzadors de la coneguda pista BarGELona calculen que unes 224.000 persones han passat pel recinte firal de La Farga

Després de quatre anys ubicada a la plaça Catalunya, la pista BarGELona va fer el salt al recinte firal de La Farga de L’Hospitalet davant el dubte de l’acollida que tindria la nova ubicació. Qualificada tradicionalment la ciutat com ‘L’acollidora’, no podia de cap manera defraudar al seu sobrenom i així ha estat. La pista de gel urbana més gran d’Europa, amb 1.600 metres quadrats, acomiada la seva primera edició a L’Hospitalet amb unes excel·lents xifres de participació que ascendeixen a 224.000 persones. Què millor regal que aquest en el seu primer lustre des que s’aixequés la carpa, per primera vegada, al 2011.

Ara no cal ni carpa. El recinte firal de La Farga ha respòs perfectament a les expectatives, gràcies als seus 4.000 metres quadrats coberts que, a més, han permès complementar l’oferta de patinatge amb altres activitats com el tobogan per llençar-se en donuts, els espais per practicar ‘street cúrling’ o hoquei, així com quioscos de restauració. Aquesta combinació ha estat, segurament, la clau de l’èxit que permetrà, de ben segur, reeditar la pista de gel al centre comercial hospitalenc el pròxim Nadal.

Si els organitzadors i el govern local, tal i com explicava El Llobregat durant la inauguració de la pista, quedaven a l’espera de la resposta de la ciutadania, aquesta ja ha parlat amb la seva participació massiva. En aquest sentit, l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i el responsable d’AP Productions, Antonio Peral, es reuniran demà per fer un balanç sobre aquest quasi mes i mig de pista a L’Hospitalet, que permetrà valorar en profunditat l’estrena de BarGELona a la zona Llobregat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios