www.elllobregat.com
El ‘runner’ valliranenc Toni Pallarès acaba quart, de la seva categoria, a la Marató de Barcelona
Ampliar

El ‘runner’ valliranenc Toni Pallarès acaba quart, de la seva categoria, a la Marató de Barcelona

viernes 18 de marzo de 2016, 12:33h

El corredor del Club Triatló Vallirana registra la seva millor marca personal amb un temps de 2:32:49 en la tradicional prova de la ciutat comtal

El territori aporta un escenari excel·lent per la pràctica de l’atletisme i del ‘running’, esport en auge a les societats modernes. Els camins de la ribera del Llobregat, del Delta, del Parc Agrari, la carretera de les Aigües, Collserola, tots conformen un escenari perfecte per entrenar i sortir de la monòtona pista d’atletisme de 400 metres. No és d’estranyar, doncs, que el Baix estigui més que ben representat a les millors proves del país. El corredor valliranenc Toni Pallarès ha estat el cinquè corredor espanyol, quart de la seva categoria, a la darrera Marató de Barcelona.

Amb un temps de 2:32:49, Pallarès ha realitzat la seva millor marca personal en aquests 42 km de la tradicional prova internacional de la ciutat comtal. De fet, l’ha servit al corredor del Club Triatló Vallirana i entrenador del Running Cem Vallirana per acabar a la 27ª posició a la general.

Un resultat molt meritori tenint en compte l’hegemonia de kenyans i etíops, que ocupen les tretze primeres posicions. De fet, no hi ha un espanyol fins a la posició número 15, Francisco España Cobo, amb una temps oficial de 2:18:38.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios