www.elllobregat.com
El PSC d’Olesa escull a Carles Fernández com a nou portaveu del grup municipal

El PSC d’Olesa escull a Carles Fernández com a nou portaveu del grup municipal

viernes 18 de marzo de 2016, 17:41h

El nomenament s’ha fet oficial després de la renúncia de Julio Silva, segons el partit, per motius laborals

El portaveu i alcaldable a les darreres eleccions municipals del PSC d’Olesa de Montserrat, Julio Silva, ha confirmat la seva renúncia com a regidor del grup local, segons el partit, per motius d’incompatibilitat laboral. D’aquesta manera, el segon regidor que va obtenir el grup municipal als comicis, Carles Fernández, es convertirà en el seu substitut com a portaveu del grup al consistori, mentre que Chari Cabanillas ocuparà aquest segon escó de representativitat que els socialistes van obtenir, sent, juntament amb ERC, el principal partit de l’oposició al Govern local, sota la majoria absoluta del Bloc Olesà.

Fernàndez, vinculat a moviments polítics, sindicals i associatius des dels 16 anys, és graduat en dret i aporta una llarga experiència a UGT, on ha assumit diferents tasques de gestió i d’organització: “Com a nou portaveu del grup municipal, seguiré treballant en la mateixa línia que el company Julio Silva, vetllant per a que els olesans i les olesanes tinguin veu al Ple Municipal i no permeten que els problemes reals del municipi caiguin en l’oblit, doncs, l’equip de govern se n’ha d’ocupar i és la seva obligació posar solucions”, ha dit Fernández en les seves primeres paraules, coneguda la notícia.

Durant el pròxim Ple Municipal del 24 de març es farà efectiva la renúncia i Fernández assumirà el nou càrrec al capdavant del grup municipal.

Renúncia Josep Maria Moreno a Sant Esteve Sesrovires

A prop d’Olesa, a Sant Esteve Sesrovires, també s’han donat canvis, en aquest cas, a més, a l’equip de Govern. El regidor d’ERC, Josep Maria Moreno, que havia assumit les tasques d’Urbanisme, Hisenda, Medi Ambient i Cultura, ha renunciat del seu càrrec per motius personals.

En el seu comiat, Moreno ha volgut oferir el seu suport “incondicional” al grup republicà i a l’alcaldessa, Maria del Carme Rallo. Moreno serà substituït per la número quatre de la llista d’ERC, Maribel Mercader.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios