www.elllobregat.com
El Baix Llobregat celebra l’abril més familiar de la història
Ampliar

El Baix Llobregat celebra l’abril més familiar de la història

jueves 31 de marzo de 2016, 19:49h

El SuperMes és una campanya sense precedents que vol convertir la comarca del Baix Llobregaten un referent del turisme familiar a Catalunya | Durant el mes d’abril, les famílies poden gaudir d’activitats i propostes exclusives i/o descomptes especials.

Neix la mascota del Baix Llobregat en família, una puput (un ocell comú a Catalunya i especialment a la zona del Baix Llobregat) que s'estrena en aquesta campanya i es mourà per la comarca a la recerca del seu nom. Les famílies poden proposar noms i participar en el SuperConcurs del web elsupermes.cat

Durant els 5 caps de setmana d’abril, tots els divendres, dissabtes i diumenges, les famílies amb infants poden gaudir d'una oferta turística dissenyada a la seva mida, amb descomptes molt especials, com packs familiars, activitats gratuïtes, descomptes exclusius en allotjaments i restaurants o menús infantils gratuïts, entre moltes altres promocions que cada establiment ha preparat especialment per a aquest abril.

Sota el nom del SuperMes, la campanya vol convertir el Baix Llobregat en el gran parc d'oci per a les famílies, amb l'objectiu de reforçar el gran poder d'atracció que ja té la comarca per a aquest públic. Pels establiments i equipaments que s'han adherit al SuperMes, la campanya els suposa un reclam immediat i també un excel·lent mecanisme per demostrar que la seva oferta està orientada al públic familiar.

El Baix Llobregat ha preparat un abril de rutes en bicicleta pel Delta del Llobregat, excursions per a descobrir castells i paratges naturals únics, sortides a cavall, circuits d’aventura, un recorregut per a viatjar al món subterrani de les Coves de Montserrat a Collbató, fer d’exploradors al Parc Arqueològic Mines de Gavà, descobrir l’obra més autèntica de Gaudí, la Cripta de la Colònia Güell, i experiències úniques com pasturar un ramat d’ovelles, entre moltes altres activitats sorprenents.

Tota l'oferta de la campanya esta al web elsupermes.cat i, per poder-ne gaudir, les famílies han d’activar les promocions i els descomptes directament al web.

Els nens i les nenes, els protagonistes del SuperMes

El Baix Llobregat ha programat un mes per a que els petits de la casa siguin els protagonistes, amb activitats pensades exclusivament per a ells, amb la ferma voluntat que els infants no visquin ni un minut d’avorriment a tota la comarca.

Fins i tot, per posar un exemple, els restaurants adherits repartiran plantilles per pintar mentre els pares acaben de dinar o fan el cafè, i es repartiran globus en tots i cadascun dels més de 100 establiments adherits.

Neix la mascota del Baix Llobregat: una puput que busca nom

En el marc del SuperMes, neix la nova mascota del Baix Llobregat en família: una puput, un ocell comú a Catalunya i molt especialment a la zona del Baix Llobregat. D’aspecte inconfusible, és de color marró rosat, amb ales i cua ratllades de blanc i negre.

La mascota s’utilitza il·lustrada i animada, amb l’objectiu d’escampar energia positiva allà on va i vetllar perquè totes les famílies, sense excepció, s’ho passin molt bé.

Durant el SuperMes, i de forma excepcional per a la campanya, la puput és una SuperPuput: vestida amb una capa i un antifaç perquè té una missió molt important com a supermascota: trobar el seu nom.

I és que la nova mascota del Baix en la seva faceta física, animada per especialistes en arts escèniques, té una mida de més de dos metres d’alçada i durant el mes d’abril es passejarà pels diferents atractius turístics i d'oci de la comarca convidant tots els visitants a proposar-li un nom i a compartir-lo a la plataforma online del concurs: elsupermes.cat.

Per participar en aquest concurs només és necessari proposar un nom i tenir unperfil a la xarxa social Facebook.

De tots els noms proposats, hi haurà una proposta guanyadora i dues propostes finalistes. Els premis per a cada categoria són prou atractius com perquè valgui la pena pensar uns minuts i fer una bona proposta.

Finalment, per mitjà d’endevinalles a Facebook, els usuaris poden saber setmanalment on passarà el cap de setmana la SuperPuput, compartir-ho a la xarxa i, així, guanyar les exclusives tasses de la súper mascota.

Una campanya de promoció inèdita

Liderada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, es tracta d'una campanya pionera a Catalunya, pel fet que dedica tot un mes especial per a les famílies, fruit de la implicació del sector públic i privat, amb la finalitat de reforçar el poder d'atracció que ja té la comarca per al públic familiar.

Per poder gaudir d’aquestes promocions, activitats i descomptes especials, o per obtenir-ne més informació, les famílies poden visitar el web www.elsupermes.cat

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios