www.elllobregat.com
Dani Flaco obrirà avui les 'rockeres' Festes de Primavera de L’Hospitalet
Ampliar

Dani Flaco obrirà avui les 'rockeres' Festes de Primavera de L’Hospitalet

jueves 21 de abril de 2016, 11:27h

La festa gran de la segona ciutat de Catalunya comença aquest vespre amb el cantautor hospitalenc, seguit de la Banda Provençana i l’exhibició de les colles i la imatgeria festiva de la ciutat

Quatre dies d’activitats, cultura popular i música, molta música, comencen avui al vespre a les festes grans de L’Hospitalet: les Festes de Primavera. El cantautor de la ciutat Dani Flaco serà l’encarregat de donar el tret de sortida amb el pregó des del balcó de l’Ajuntament, a més, en el 50è aniversari del barri de Bellvitge. Ho farà, a més, amb un dels temes més coneguts del cantant, ‘Ya llegó la primavera’, que parla, precisament, dels carrers i de la gent de L’Hospitalet.

Serà avui dijous a les 20 hores, com dèiem i com és habitual, a la plaça de l’Ajuntament. Tot seguit, la Banda Provençana, formada per músics de diferents entitats musicals i culturals de la ciutat i per l’alumnat i professorat de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts, interpretarà ‘El ball de la balsa’ i donarà pas a l’exhibició de grallers, gegants, capgrossos, esbarts dansaires, castellers, trabucaires, diables i bestiari.

A partir d’aquí, quatre dies de programa on la música, com no pot ser d’altra manera, serà una de les grans protagonistes, enguany, amb un cartell excepcional: Hombres G, Antonio Orozco o el concert de Loquillo, Los Suaves i Boni de Barricada, que protagonitzaran ‘Otra noche sin dormir’ (un dels concerts, celebrat a l’any 2008, més famosos de Rosendo, Barricada i Aurora Beltràn), seran algunes de les veus que passaran pels escenaris de la ciutat.

La informació de les Festes està disponible en l’aplicació per a telèfons mòbils i tauletes i al web especial de Festes de Primavera (www.l-h.cat/webs/especials/festesprimavera).

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios