www.elllobregat.com
Torrelles de Llobregat es prepara per tastar la seva cirera

Torrelles de Llobregat es prepara per tastar la seva cirera

jueves 02 de junio de 2016, 12:31h

Aquest cap de setmana arriba la 36ª edició de la Festa de la Cirera amb els tastos de cireres dels productors com a principal novetat

Fins a 6.000 persones es calculen que passaran aquest cap de setmana per Torrelles de Llobregat. El motiu, una de les festes tradicionals del municipi baixllobregatí i de la comarca: la Festa de la Cirera. Els dies 4 i 5 de juny, Torrelles tornarà a honorar el seu fruit amb un dels esdeveniments de l’any marcat per la tradició, però, també, amb algunes novetats.

Entre les més destacades, trobem la nova possibilitat de fer tastos de cireres amb terrines acabades de collir directament pels productors. D’aquesta manera, tothom podrà gaudir ‘in situ’ d’un producte de proximitat reconegut a tot el país.

D’altra banda, l’Exposició de la Cirera, un dels principals punts del programa, estarà organitzada per l’Esbart Sant Martí de l’Ateneu torrellenc, que enguany celebra les seves noces d’or. Tota la festa estarà amenitzada amb tot un programa d’activitats centralitzat a la Zona de Barraques, que acollirà un escenari permanent per espectacles i concursos de tot tipus i per a tots els públics. A més, en paral·lel a la Festa de la Cirera, s’organitzarà la primera mostra d’arts i oficis (diumenge 5, a partir de les 10 hores, al carrer Sant Pau) on diversos artesans i artistes com el bufador de vidre, el retaulista, el picapedrer, l’escultor o el cisteller, entre d’altres, elaboraran productes i objectes relacionats amb la cirera.

I si enlloc de ser un visitant observador, prefereixes participar activament a la festa, què millor que gaudir del Festival de Colors ‘Holi Festical’ (diumenge 5, a les 12 hores, al Parc de Can Sostres), una tradicional festa índia que dóna la benvinguda a la primavera amb una festivitat que consisteix en llançar pols de color com a símbol de felicitat i que ja s’ha convertit en una festa fixa a moltes grans ciutats d’arreu del món.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios