www.elllobregat.com
Tots els taxis metropolitans de Barcelona portaran per cobrar amb targeta
Ampliar

Tots els taxis metropolitans de Barcelona portaran per cobrar amb targeta

martes 28 de junio de 2016, 17:30h

La mesura serà d’obligatori compliment a partir de l’01 de gener de 2017

Segurament es tracta d’una de les mesures més esperades pels usuaris. S’ha acabat allò d’arribar a la cua de l’Aeroport de Barcelona-El Prat o fer pel carrer al xofer el símbol de la targeta per preguntar si cobra o no amb el datàfon. Més enllà de si es cobra o no la maleta o l’organització en torns del sector –mesures que s’han aplicat als darrers anys i on s’ha hagut de fer cua enrere-, aquesta és la mesura més esperada i que arriba, segurament, tard.

Tots els taxis metropolitans hauran de portar, a partir de l’01 de gener de 2017, els lectors de pagament amb targeta bancària o sistemes de pagament mòbil. Serà d’aplicament obligatori després de la seva aprovació avui pel Consell Metropolità de l’AMB després de superar el període reglamentari d’exposició pública.

Segons fons oficials de l’ens metropolità, amb la incorporació d’aquesta mesura en el Reglament Metropolità del Taxi, l’Institut Metropolità del Taxi (IMET) universalitza aquest servei tan requerit tant pels usuaris com pels turistes que arriben a la capital catalana. A més, es considera que es millora no sols en la qualitat del servei sinó també en la seguretat del taxista, que podrà portar menys diners en efectiu al vehicle.

Tot i que encara falta mig any per aplicar la mesura on ja és obligatori és en la transmissió de la llicència. Siguin nous o de segona mà, aquesta condició és ja obligatòria.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios