www.elllobregat.com
Mor de forma sobtada el jove entrenador de bàsquet del CB Martorell Jordi Fusalba

Mor de forma sobtada el jove entrenador de bàsquet del CB Martorell Jordi Fusalba

martes 16 de agosto de 2016, 10:04h

Fusalba, de 22 anys i de Martorell, ha patit diferents aturades cardíaques durant els actes de Festa Major de la ciutat

El món de l’esport local està de dol al territori, novament, per la mort sobtada d’un jove esportista. L’entrenador de l’equip cadet de bàsquet femení del Club de Bàsquet Martorell, Jordi Fusalba, de 22 anys, ha mort aquest cap de setmana després de patir diferents aturades cardíaques; una, després d’assistir als actes de Festa Major de la ciutat, i, altra, mentre els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) el traslladaven a l’Hospital Universitari de Bellvitge, on a dos quarts de dues del migdia es certifica la seva mort.

Fusalba havia estat jugador de l’entitat fins la temporada 2010-2011, quan es va retirar per tornar l’any passat com a entrenador de l’equip cadet femení. “Era una persona jove, amb molta empenta i molt implicat al bàsquet de Martorell. Colpits per la seva pèrdua, envio una forta abraçada a la família i al club en uns moments difícils com aquests”, ha expressat l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa.

Jordi, que era fill de l’actual president del club, Miquel Fusalba, anava a ser el segon tècnic del sènior femení del CB Martorell aquesta temporada.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (4)    No(1)

+
0 comentarios