www.elllobregat.com
Una reacció tòxica al CIES i la piscina d’estiu de Martorell deixa dos ferits i una trentena de persones desallotjades
Ampliar

Una reacció tòxica al CIES i la piscina d’estiu de Martorell deixa dos ferits i una trentena de persones desallotjades

martes 30 de agosto de 2016, 17:32h

Un empleat ha barrejat per error àcid sulfúric i hipoclorit sòdic

A les 17:00 hores, tant el CIES (Centre Integral d’Esport i Salut) com la piscina d’estiu de Martorell ja havien reprès la normalitat, però l’ensurt d’aquest matí no ha estat menor. Els dos equipaments han hagut de ser desallotjats degut a un empleat d’una subministradora que ha provocat, per error, una reacció tòxica. En concret, ha barrejat àcid sulfúric i hipoclorit sòdic, una combinació que ha deixat dos ferits.

Es tracta del mantenidor que efectuava la descàrrega i el conductor del camió que transportava el subministrament, de 28 i 52 anys respectivament, que han estat traslladats a l’Hospital comarcal Sant Joan de Déu de Martorell. D’altra banda, els fets, que han ocorregut poc abans de les deu del matí, han obligat a posar en marxa el protocol de seguretat de l’Ajuntament, a la vegada que s’han desallotjat a una trentena de persones entre alguns usuaris, personal tècnic i treballadors de l’equipament. Pel que fa la piscina, afortunadament, encara no havia obert les portes i, per tant, no hi havia públic al seu interior.

Fins als equipaments municipals s’han traslladat sis dotacions de Bombers de la Generalitat. “S’ha produït un petit incident provocat per una errada humana i tot ha acabat en un ensurt”, ha dit Adolf Bargués, com alcalde accidental. “S’ha tancat momentàniament l’equipament per prevenció com requereix el protocol de seguretat i tornarà a obrir-se quan tot torni a la normalitat”, deia aquest matí. Efectivament, com dèiem, després de set hores de servei aturat, el CIES i la piscina ha pogut obrir novament les seves portes.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios