www.elllobregat.com
Martorell aprova la construcció d’un nou pavelló esportiu a Can Cases
Ampliar

Martorell aprova la construcció d’un nou pavelló esportiu a Can Cases

martes 06 de septiembre de 2016, 18:04h

Les obres començaran l’estiu del pròxim any i acabaran l’any 2019

Bàsquet, futbol sala, handbol i voleibol. El teixit poliesportiu de la ciutat de Martorell té avui motius per estar contents perquè l’Ajuntament de la ciutat acaba de confirmar la construcció d’un nou pavelló esportiu municipal al barri de Can Cases.

Amb tres pistes transversals per a la pràctica d’aquests esports, el projecte té com objectiu donar resposta a l’alta demanda d’esports en pista de la ciutat. Així ho ha explicat l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa: “El municipi ha fet un gran salt de qualitat en l’àmbit esportiu amb la posada en marxa del Centre Integral Esport Salut (CIES) o la remodelació integral del Complex Esportiu Torrent de Llops. El nou pavelló és una necessitat per cobrir l’alta demanda d’esports de pista. Una petició expressa feta per les entitats esportives”.

Les obres començaran a l’estiu del pròxim any i tindran una durada de 18 meses. D’aquesta manera, s’estima que a l’any 2019 ja pugui estar obert per a la ciutadania. L’equipament s’aixecarà al solar que hi ha entre l’avinguda de Can Cases i el carrer de Josep Vilar, a tocar de l’actual Complex Esportiu Torrent de Llops. "Can Cases guanyarà un nou equipament emblemàtic i singular, seguint l’empremta dels nous edificis que anem construint, perquè d’aquesta manera guanyem també en paisatgisme urbà”, ha destacat Fonollosa.

I és que l’equipament comptarà amb 3.500 metres quadrats de superfície, entre la pista poliesportiva, els vestidors i la graderia.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios