www.elllobregat.com
Sierra és una habitual de les xarxes socials on acostuma a aparèixer amb els coneguts 'selfies'
Ampliar
Sierra és una habitual de les xarxes socials on acostuma a aparèixer amb els coneguts 'selfies' (Foto: @IsidreSierra)

L’alcalde de Sant Climent, Isidre Sierra, presenta la candidatura per presidir el PDC al Baix Llobregat

viernes 16 de septiembre de 2016, 11:08h
La votació serà el 30 de setembre i 1 d'octubre

Amb el lema, o millor dit el hashtag, #renovemelbaix, l’alcalde de Sant Climent de Llobregat, el convergent Isidre Sierra, registrarà formalment avui la seva candidatura a presidir el nou Partit Demòcrata Català al Baix Llobregat.

El partit va patir a les darreres eleccions municipals una important davallada de la seva representativitat, sobretot, a les grans ciutats del Baix Llobregat on, en alguns casos, han quedat fins i tot fora del Ple Municipal. Per tant, l’antiga Convergència té ara el repte de reconquerir aquest poder local que sí que continua mantenint als pobles perifèrics de l’Àrea Metropolitana de Barcelona o a ciutats grans del centre com són Molins de Rei i Martorell.

Necessitaran, en tot cas, sàvia nova i noves maneres de fer política. I això és el que proposa Isidre Sierra, sens dubte, un dels millors actius del nou PDC al territori. Alcalde de Sant Climent, on va néixer, és economista de formació i professor universitari a la UNED-Barcelona. Especialitzat, doncs, en economia, però també en educació, Sierra té l’honor de ser l’alcalde més jove que Sant Climent ha tingut. Això no vol dir que tingui una curta experiència, ja que porta 12 anys con a càrrec electe al municipi. De fet, aquesta trajectòria l’ha portat a ser escollit com a portaveu del PDC a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Sierra destaca per la seva proximitat i pel seu habitual suport a iniciatives on altres alcaldes prefereixen mirar a altra banda. Això sumat a la gran afició que té per les xarxes socials, sobretot al Twitter, on lluny de sortir encorbatat i amb foto oficial, apareix amb samarreta i amb una noia. El seu perfil ja reflecteix que té un nou tarannà: “Alcalde Sant Climent, portaveu de PDC metropolità, economista i bomber voluntari. #enamorat #marina #rocio #arnau”.

Sierra registrarà, doncs, la seva candidatura avui a unes eleccions que seran els dies 30 de setembre i 1 d’octubre, quan els associats de la comarca podran votar presencialment o via electrònica.

Jordi Monrós podria ser el vicepresident de la Federació del PDC a Barcelona

D’altra banda, el regidor i portaveu del PDC de L’Hospitalet, Jordi Monrós, coliderarà la candidatura de Xavier Badia, actual tinent d’alcalde i regidor de cultura de Cabrils (El Maresme), per presidir la Vegueria de Comarques de Barcelona del Partit Demòcrata Català (PDC). Monrós és actualment el president comarcal de CDC de L’Hospitalet de Llobregat i de ser escollit la seva candidatura es convertiria en el vicepresident de la Federació.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios