www.elllobregat.com

Ja no hi ha excuses per atendre el territori

Por José Ángel Carcelén
jueves 01 de diciembre de 2016, 05:16h
Finalment ja tenim govern a Madrid. En l’únic que en principi ens podem alegrar d’aquesta situació és que s’acaba el període d’interinitat que servia d’excusa al govern en funcions del PP per a no donar resposta a algunes de les exigències dels agents socials i dels governs locals.

Ara s’haurien de poder abordar les necessitats urgents dels territoris que no s’havien pogut resoldre per la manca d’un govern estable.

Aquest és el cas de Sant Boi. Quan per fi s’havien iniciat les obres de la C245, llargament reivindicades, que havien de resoldre definitivament els eterns problemes que patim a diari en els accessos de la nostra ciutat, el ministeri de Foment va aturar les obres perquè calia de modificar el projecte.

D’això fa 15 mesos. En aquest temps els santboians i santboianes no només continuem patint els problemes de mobilitat de sempre sinó que a més hem de conviure amb accessos tallats i infrastructures inacabades, veient com es fan malbé davant els nostres ulls.

I malgrat les múltiples protestes i gestions per part de l’ajuntament el ministeri de Foment encara no ha donat una explicació convincent ni s’ha compromès en reprendre les obres en un temps prudencial.

Aquesta situació és indignant i suposa un menyspreu total al territori i als seus representants legítims. Per això aquesta setmana l’alcaldessa Lluïsa Moret ha demanat al nou ministre de Foment, Íñigo de la Serna, una reunió urgent per fer-li arribar la indignació del govern municipal, indignació que és compartida amb la ciutadania.

La manca de compromís del ministeri de Foment amb el territori està entorpint la vida quotidiana de milers de persones en el present, però sobretot està comprometent el nostre futur.

Per això els socialistes seguirem defensant el territori i les necessitats de la nostra gent davant de qualsevol institució. Perquè no podem permetre que la insensibilitat del govern central, afegida a l’abandonament que durant anys ens van sotmetre els governs de la Generalitat, continuï condicionant el desenvolupament social i econòmic de la nostra ciutat. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios