www.elllobregat.com
La Farga de L’Hospitalet, epicentre de l’oci nadalenc de la ciutat
Ampliar

La Farga de L’Hospitalet, epicentre de l’oci nadalenc de la ciutat

lunes 05 de diciembre de 2016, 10:38h

La proposta lúdica d’enguany omple tot el recinte firal amb la pista de gel, un major tobogan i tota una zona infantil com a principal novetat

Només entrar per la porta del recinte firal, la sensació és totalment oposada a la de l’any passat. Ambient acollidor, varietat d’activitats i espectacle a tots els racons i per totes les edats. Si l’any passat, portar la pista de gel de Barcelona a L’Hospitalet va ser un èxit, enguany, està garantit.

La Farga de L’Hospitalet i AP Productions han inaugurat aquest cap de setmana el anomenat Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet. I és que la pista de gel, tot i ser la pista amb més superfície d’arreu d’Europa, no serà l’únic atractiu. La proposta d’enguany omple tot el recinte firal de La Farga (8.500 metres quadrats) amb un espectacular tobogan, major que el de l’any passat, i un nou espai infantil perquè pugui gaudir tota la família, també, els més petits: “L’any passat va ser una primera experiència, que estava vinculada exclusivament a la pista de gel i el tobogan. Vam veure que va ser un èxit, que hi havia molta afluència de gent, però que hi havia un públic, els més petits, que no tenien massa activitats per fer”, ha dit l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, a El Llobregat. “Entenem que ha de ser una festa en família”.

D’aquesta manera, els més petits comptaran amb espais com el rocòdrom inflable, karts ecològics, un taller de maquillatge, de robòtica o, entre d’altres, un amable arbre que parla i explica contes al Bosc Encantat. “La Farga agafa una dimensió molt important. Serà una referència de tots els nens de L’Hospitalet, però, crec, que també de moltes famílies de l’entorn metropolità. Tota la ciutat surt guanyant només pel fet de tenir un espai per poder passar l’estona amb la família, fer i compartir aquestes activitats. Beneficiarà, també, el comerç en general, perquè molta gent no s’anirà de L’Hospitalet i haurà gent que vingui a la ciutat. Està bé que no sempre els hospitalencs marxem fora en moments d’oci”, diu Marín, coneixedora de la fuita de persones per la proximitat de Barcelona.

A part de l’impacte comercial que tindrà a l’entorn del centre comercial, L’Hospitalet ha xifrat en 200 les persones contractades per la celebració d’aquest esdeveniment. La majoria, joves estudiants “que tenen aquesta oportunitat” laboral i econòmica.

El tobogan guanya protagonisme

Tot i la nova zona infantil, La Farga no oblida que el motiu principal de la festa és la seva pista de gel. Una pista de patinatge que compta amb la major superfície d’arreu d’Europa amb 1.600 metres quadrats. A més, la pista comptarà, com a la passada edició, amb una zona infantil (300 metres quadrats) on els més petits es podran iniciar en la pràctica del patinatge sobre gel amb monitors especialitzats.

La novetat, en canvi, la trobem en el tobogan. Si l’any passat quedava totalment supeditat a la pista de gel, enguany, agafa protagonisme per les seves ampliades dimensions. La baixada passarà a ser de 50 metres de longitud, amb una amplada de 16 metres, que permet tirar amb ‘donuts’ a tota una família nombrosa a la vegada.

Pel que fa els horaris i les tarifes corresponents, el Kaliu Park romandrà obert fins el 8 de gener amb un ampli horari de 11 del matí fins a les 21 hores de dilluns a dijous i fins a les 22 hores els divendres, dissabtes i vigília de festius. El recinte ferial serà d’accés gratuït. Per la seva part, els preus de la pista de gel aniran des dels 5 als 12 euros, tarifa que inclou el lloguer de material i la baixada pel tobogan.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios