www.elllobregat.com

Josep Perpinyà: “Si L’Hospitalet creu que és interessant, ens pot trobar al Baix Llobregat”

jueves 06 de abril de 2017, 16:08h
La desaparició del Consell Comarcal del Barcelonès fa mirar, de manera obligada, al Baix Llobregat, territori pel que sobrevola des de fa anys, també, aquesta possibilitat.

El nostre president comarcal, Josep Perpinyà, ni es planteja aquesta possibilitat: “No se m’ocorre que nosaltres anéssim pel mateix camí. El Baix Llobregat té una identitat i una pertinença mot forta i potent, que uneix els seus 30 municipis”. Perpinyà explica que, de fet, s’estan duent polítiques conjuntes per estendre serveis de l’AMB a tota la comarca.

El president del Baix Llobregat respecta la decisió unànime del CCB i trasllada, en paraules a El Llobregat, la seva invitació a L’Hospitalet per formar part de la comarca com a 31è municipi, tot i que s’ho pren, fins i tot, amb un accent anecdòtic: “L’Hospitalet és una gran ciutat, amb una singularitat pròpia, i amb la que hem fet moltes coses, sobretot, des del punt de vista econòmic.

Si queda orfe i ens vol mirar, benvingut sigui, però m’ho prenc més com una anècdota. Hem de racionalitzar les coses i sumar oportunitats. Si L’Hospitalet creu que és interessant, doncs, escolta, ens poden trobar al Baix Llobregat”, diu Perpinyà formalitzant aquesta invitació.

En aquest mateix número, l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, deixa la seva opinió ben clara: “L’Hospitalet té la seva entitat pròpia. Podria ser una comarca”. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios