www.elllobregat.com

La mobilització i l’organització serveixen: fem fora l’assessor ultra de C’s

Por Vidal Aragonés
jueves 06 de abril de 2017, 17:11h
Pablo Enrique Heerdt Aznar era, fins fa ben poc, assessor del grup municipal de Ciudadanos a Cornellà (cobrava 35.000 euros anuals pagats per tots els cornellanencs i cornellanenques) i coordinador de l’agrupació local del partit.

El 6 de març, la Crida LGBTI i l’organització juvenil Arran Cornellà-Sant Boi van iniciar una campanya per exigir que deixés el càrrec després de fer-se públics els seus perfils anònims a les xarxes socials a través dels quals difonia un discurs d’odi de caràcter masclista, islamòfob i LGBTI-fòbic.

Sens dubte, vam donar suport a aquesta reivindicació; aquest tipus de discursos són inconcebibles en una societat democràtica avançada, i encara més per part de qui ostenta responsabilitats polítiques.

Finalment, Heerdt va ser cessat del seu càrrec com a assessor i va dimitir com a coordinador de C’s, fet que celebrem i que demostra que, davant les agressions, la mobilització i l’organització són útils i necessàries. Malgrat això, ens segueix preocupant que el portaveu de C’s celebri la feina de Heerdt durant els darrers mesos i expressi que li correspon personalment a l’ex assessor decidir sobre la continuïtat de la seva militància en el partit. Alhora, tal i com vam alertar al darrer Ple municipal, aquesta persona encara és el representant del partit dretà en dos consells sectorials de participació: Infància i Adolescència i Solidaritat i Cooperació.

Després d’aquesta petita victòria front els qui traslladen aquest odi i violència cap a col·lectius discriminats, hem de tenir ben present que la lluita per una societat lliure de masclisme, d’islamofòbia i d’LGBTI-fòbia segueix essent ben necessària. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios