www.elllobregat.com
Cloenda del 'Fem Xarxa, Fem Empresa' de 2016, celebrat a Olesa de Montserrat
Ampliar
Cloenda del 'Fem Xarxa, Fem Empresa' de 2016, celebrat a Olesa de Montserrat

Una vuitantena d’emprenedors opten a la millor iniciativa empresarial del nord del Baix Llobregat

jueves 13 de abril de 2017, 11:52h

Els guanyadors es donaran a conèixer el pròxim 25 d’abril en el marc de la cloenda de la tercera edició del projecte ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’

Aquest és en un bon exemple de que, sovint, és bo trencar el localisme en favor d’un major esperit supramunicipal o comarcal. El projecte ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’, nascut l’any 2014, per dinamitzar l’esperit emprenedor al Baix Llobregat i, especialment, al nord del territori, celebra l’acte de cloenda de la seva tercera edició, enguany, a més, amb l’entrega de premis del 8è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord.

Setanta-set candidatures de set municipis diferents del Baix Llobregat opten, en aquesta edició, als diferents premis del certamen, que té com a objectiu reconèixer l’esperit emprenedor. De fet, 28 de les 77 candidatures corresponen a la categoria del Premi a la millor idea de negoci. Les 49 restants són projectes ja d’empreses que participaran a aquestes categories: Premi millor empresa innovadora; premi millor empresa en el sector comerç; premi millor empresa en el sector serveis i premi a la millor iniciativa empresarial promoguda per a col·lectius majors de 45 anys.

Per municipis, la ciutat que més candidatures aporta és la capital del nord, Martorell, amb un total de 41 inscripcions, 26 d’empreses i 15 projectes de joves. Esparreguera (19); Sant Andreu de la Barca (5); Abrera (4); Collbató (3); Sant Esteve Sesrovires (3); i Olesa de Montserrat (2) completen la llista.

L’entrega de premis serà el pròxim 25 d’abril, a les 13:30 hores, al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios