www.elllobregat.com
Els parcs de Sant Andreu de la Barca tindran jocs inclusius

Els parcs de Sant Andreu de la Barca tindran jocs inclusius

viernes 21 de abril de 2017, 10:45h
Aquests tipus de jocs s’aniran col·locant de manera progressiva a tots els parcs de la ciutat, els quals poden fer servir tant les persones amb discapacitat com aquelles que no en tenen
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca col·locarà jocs inclusius a tots els parcs de la ciutat, amb l’objectiu de que tots els nens puguin jugar tots plegats.

Aquests tipus de jocs s’aniran col·locant de manera progressiva a tots els parcs de la ciutat, els quals poden fer servir tant les persones amb discapacitat com aquelles que no en tenen.

En aquest sentit, la regidora d’Urbanisme, Eva Prim, explica que “l’objectiu és que els nens puguin jugar junts sense fer distincions i evitar la discriminació per les seves característiques”.

Durant aquest mes ja s’han instal·lat a la plaça de la Pau aquests jocs, els quals també es col·locaran a la plaça de Charlie Rivel, que es remodelarà de manera integral aquesta primavera.

A través d’un procés de participació ciutadana, obert per l’Ajuntament, s’han ubicat els jocs inclusius. “Van ser ells els que van proposar aquestes ubicacions atenent que són espais petits i sense grans aglomeracions i que quedaven a prop dels habitatges on viuen els nens”, explica Prim.

La plaça Charlie Rivel, serà reformada perquè estigui ubicada al centre de la població, més oberta i acollidora.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios