www.elllobregat.com
Retiren, a Collbató, el camió accidentat caigut al riu Llobregat
Ampliar

Retiren, a Collbató, el camió accidentat caigut al riu Llobregat

lunes 08 de mayo de 2017, 18:27h

El conductor hauria mort, segons els primers indicis policials, de forma natural mentre conduïa el camió, que va caure de la C-55 al riu | Els fets van ocórrer el passat 27 d’abril; la dificultat per treure el vehicle ha fet que estigués des d’aleshores al riu

Dues grans grues han obligat a tallar, aquest cap de setmana, la C-55 per retirar el camió sinistrat el passat 27 d’abril del fons del riu Llobregat, a l’alçada de Collbató. El vehicle havia caigut aquell dijous després que el conductor patís un accident mortal a la via.

La dificultat per extreure el camió, de 20 tones de pes, ha fet que estigués al riu des d’aleshores. Finalment, la traça dels experts gruistes de l’empresa Grues Rubió-Pubill han aconseguit extreure del riu tant la part frontal del vehicle com la càrrega, tot d’una, en un temps aproximat de mitja hora.

Segons les primeres fonts policials, el conductor hauria mort mentre conduïa el vehicle de forma natural, precipitant-se al riu. En tot cas, Mossos d’Esquadra va realitzar una primera inspecció visual i va obrir una investigació per conèixer les causes de l’accident.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios