www.elllobregat.com
Els menuts viatgen gratis a l’agost en el Cremallera de Montserrat
Ampliar

Els menuts viatgen gratis a l’agost en el Cremallera de Montserrat

A tan sols 1 hora de Barcelona, la muntanya de Montserrat és sinònim de natura, cultura i tradició. En només 15 minuts, el Cremallera de Montserrat transporta els visitants al centre del recinte del Santuari.
A l’agost, el Cremallera de Montserrat ofereix una promoció especial perquè els infants puguin viatjar gratuïtament durant tot el mes. D’aquesta forma, el Grup FGC acosta les famílies a la muntanya de Monsterrat i els brinda la possibilitat de viure, amb tots els sentits, un estiu ple d’activitats, cultura i oci sense límits.

Porta d’accés al Santuari de Montserrat

En tan sols 15 minuts, els visitants arriben al centre del recinte del Santuari. Al llarg de tot el trajecte poden gaudir al màxim de la bellesa del paisatge, gràcies als vidres panoràmics del tren, que fan del recorregut una atracció en sí mateixa.

El Cremallera inicia el seu trajecte a l’estació de Monistrol de Montserrat, on s’enllaça amb els trens direcció Barcelona i Manresa. Hi ha la possibilitat d’aparcar el cotxe a l’aparcament gratuït de l’estació de Monistrol-Vila i aprofitar tots els avantatges del Cremallera. Els trens estan climatitzats per garantir el màxim confort dels usuaris. A més, estan totalment adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i les andanes es troben en el mateix nivell del terra dels trens per facilitar l'accessibilitat.

Entre les diverses activitats que s’hi poden fer destaca especialment l’exposició del cremallera, ubicada a l’edifici de l’antiga estació de Monistrol-Vila, que permet descobrir la seva història a través de documents gràfics, objectes i audiovisuals.

Funiculars de Sant Joan i la Santa Cova

El Grup FGC també és l’encarregat de gestionar els Funiculars de Sant Joan i la Santa Cova, transports que ofereixen increïbles vistes de la natura i l’entorn del Parc Natural de Montserrat.

El Funicular de Sant Joan porta als visitants als punts més alts del massís, des d’on es poden iniciar diferents excursions que permeten accedir al parc natural i endinsar-se en el conjunt eremític de Montserrat. El Funicular de la Santa Cova, per la seva banda, apropa els visitants fins al punt d’inici del camí que condueix fins a l’ermita de la Santa Cova, on, segon explica la tradició, es va trobar la mare de Déu.

Bitllets combinats: Trans Montserrat i Tot Montserrat

Per accedir a Montserrat, els visitants poden aprofitar els bitllets combinats Trans Montserrat i Tot Montserrat.

El Trans Montserrat inclou bitllet d’anada i tornada en tren FGC fins a l'estació de Monistrol enllaç (amb la línia de cremallera); bitllet d’anada i tornada en el Cremallera de Montserrat; bitllet per als Funiculars de Sant Joan i Santa Cova; bitllet de metro i entrada a l'Espai Audiovisual.

El Tot Montserrat brinda la possibilitat d’arribar a Montserrat des de Barcelona i d'altres indrets de l'àrea metropolitana, visitar els diferents indrets amb els funiculars i viure una increïble experiència gastronòmica i cultural. Inclou els següents serveis: bitllet d’anada i tornada en tren FGC fins a l'estació de Monistrol enllaç (amb la línia de cremallera); bitllet des de qualsevol de les estacions de Metro de la xarxa de Barcelona; bitllet d’anada i tornada en el Cremallera de Montserrat; bitllet per als Funiculars de Sant Joan i Santa Cova; dinar Self Service Montserrat; entrada al Museu i entrada a l'Espai Audiovisual.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios