www.elllobregat.com
FGC dóna entitat pròpia a quatre línies de la seva xarxa ferroviària
Ampliar

FGC dóna entitat pròpia a quatre línies de la seva xarxa ferroviària

La xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha experimentat aquest estiu diferents canvis tant de nomenclatura, com pel que fa la seva gamma cromàtica, amb l’objectiu d’aportar identitat pròpia a un total de quatre línies.

Per començar, al costat Llobregat-Anoia, FGC ha creat la nova línia S9 Quatre Camins aprofitant la millora en el servei que, a principis de l’estiu, el president d’FGC, Enric Ticó, i l’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, Maite Aymerich, van presentar. Tres trens reforcen el servei al matí sortint des de Quatre Camins en lloc de des de Can Ros, mentre que un quart tren, que comença el trajecte a Martorell-Enllaç, fa parada a l’estació vicentina. De la mateixa manera, un tren allargarà el seu trajecte de Can Ros a Martorell – Enllaç parant a Quatre Camins a la tarda.

D’altra banda, encara en la línia Llobregat-Anoia, l’S33 perdrà el doble dígit per convertir-se en l’S3 Can Ros i modificarà el color per tenir, com dèiem, entitat pròpia. D’aquesta manera perd el rosa de l’L8 per un blau verdós que la definirà de manera exclusiva. I és que Can Ros comparteix gran part del trajecte amb l’L8, amb la diferència que fa quatre parades més des de Molí Nou – Ciutat Cooperativa: Colònia Güell, Santa Coloma de Cervelló, Sant Vicent dels Horts i Can Ros. Fins ara s’identificaven amb el mateix color i amb un segon dígit com si fos un ramal de la línia principal. Per evitar possibles errors entre els passatgers, FGC ha decidit remodelar la nomenclatura i el color per definir cadascuna de les seves línies.

Mateixos horaris
El mateix passa amb l’S5 i l’S55 a Rubí i Universitat Autònoma, respectivament. Ambdues línies comparteixen recorregut fins a Sant Cugat i és aquí on es bifurquen. Fins ara, compartien color en la xarxa i nom (s’afegia el segon dígit a l’S55). Ara, ambdues línies passaran, també, a tenir identitat pròpia. L’S55 passarà a ser l’S6 Universitat Autònoma amb un vermell pur com a color propi. Per la seva part, l’S5 s’anomena ja S7 Rubí amb el grana com a color a la xarxa.

Per familiaritzar els usuaris a la nova nomenclatura, FGC ha modificat ja, a les seves estacions i interior dels trens, els mapes i tota la informació de les línies. Això si, els horaris i les freqüències es mantenen. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios