www.elllobregat.com
Jaime Tamayo, director de l'Splau: “Els centres comercials ens reinventem dia a dia”
Ampliar

Jaime Tamayo, director de l'Splau: “Els centres comercials ens reinventem dia a dia”

viernes 07 de diciembre de 2018, 14:13h
“La foto dels 80 de la gent entrant al Corte Inglés el 7 de gener ha passat a la història”.

Com afronteu Nadal a l’Splau?
Com sempre, amb il·lusió. És un moment àlgid per a nosaltres, has de demostrar la feina que has fet al llarg de l’any. En termes quantitatius, un 20% dels nostres clients vénen per Nadal.

Quines novetats hi ha?
Som un centre familiar i hem preparat dos esdeveniments: La Caja de tus sueños, amb el qual busquem fer realitat els somnis dels nostres clients, i una ruta foodie pels restaurants del centre comercial, perquè ‘pequin’ una mica. Tot perquè sentin que no només vénen a comprar.

Expliqui’ns en què consistirà la ‘Caja de tus sueños’.
Volem que els clients ens diguin quina seria la seva il·lusió de Nadal i nosaltres intentarem fer-la realitat. Es tracta de coses que puguem oferir a les famílies, experiències diferencials com ara parents que viuen a països diferents i que no es podran veure aquest Nadal perquè no tenen diners. Nosaltres donaríem l’oportunitat de reunir-los. Són sorpreses molt enfocades en l’àmbit familiar.

Donar un valor afegit, oi?
A molts centres comercials, i nosaltres més que altres, es treballa molt l’experiència de compra. No és només posar la botiga, sinó anar-hi més enllà. Buscar un mix d’usos perquè puguis venir a comprar, anar al cinema, a jugar a bitlles... El client és l’important, ha d’estar al centre.

Molts van visitar el centre comercial el Black Friday. Com va anar?
Bé. És l’inici de Nadal i va ser molt semblant al de l’any passat.

Un cop passi Nadal, quines seran les línies d’actuació de l’Splau?
Tindrem moltes novetats. Els centres comercials ens reinventem dia a dia. Aquest any hem renovat el 10% de les botigues, i de cara a l’any vinent seguirem en aquesta línia.

I de cara a les rebaixes de gener?
De moment ens enfrontem a Nadal. Hem de mirar molt bé com funciona Nadal per preparar les rebaixes, no tindria gaire sentit fer-ho a l’inrevés.

Ara hi ha rebaixes tot l’any. Esteu a favor que es facin en unes dates determinades?
Per a mi l’important és el client, i quan aquest rep molts imputs diferents és quan no té clar què és el que passa. Sóc partidari de missatges més clars. Si és temporada de rebaixes, que sigui de rebaixes, i si no, que no ho sigui. Missatges clars. Tanmateix, la foto dels 80 de la gent entrant al Corte Inglés el 7 de gener ha passat a la història.

I ja per últim, com és la relació amb l’Espanyol?
La relació és bona. És un ús que tenim al costat del centre i aporta coses bones, com la gent que ve de fora. L’Splau és un centre comercial metropolità.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios