www.elllobregat.com

La seguretat, la nostra prioritat

Por José Ángel Carcelén
viernes 04 de enero de 2019, 03:49h
Un dels fets més diferencials de Sant Boi és el seu entorn natural i forestal. El 66% del nostre municipi és entorn natural i forestal. No es baladí que la nostra ciutat sigui una espècie de pulmó verd al bell mig de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Però a més a més Sant Boi és una ciutat densament poblada. Ja som 82.142 persones les que vivim al nostre municipi. I per aquestes, el nostre Ajuntament va reivindicar en el seu moment la necessitat de tenir un parc de bombers propi que garantitzés la seguretat de la ciutadania.

Tothom sap que en un incendi, el temps de reacció és fonamental per controlar el foc i sobretot per salvar vides. En pocs minuts, un foc pot estar controlat o descontrolat. En el primer dels casos, es salven vides. En el segon, el perill de perdre-les creix de manera exponencial. Sens dubte, el fet d’haver tingut durant aquests anys un parc a la nostra ciutat, ha permès que els bombers arribessin ràpidament als diferents indrets als que se’ls ha requerit, i poguessin actuar de manera efectiva.

Per això, per a nosaltres va ser un èxit, i ho ha estat durant tots aquests anys, quan amb el President Montilla al Govern de la Generalitat, vam arribar a un acord per construir l’actual Parc de Bombers, que dóna servei a Sant Boi i a altres municipis del Delta del Llobregat. I per això, des del govern municipal no vam tenir cap dubte en facilitar i finançar la seva construcció. La seguretat ha estat i és la nostra prioritat.

A l’actualitat, per manca d’efectius, ens han informat que el parc de bombers ha estat alguns dies tancat. I això no ho podem permetre. Per això, exigim al Govern de la Generalitat que doni prioritat a les polítiques de seguretat envers les persones. Des de l’Ajuntament continuarem lluitant per evitar aquest tancament que ens sembla injust. El Govern de la Generalitat ha de treballar per la seguretat dels i les catalanes, dels i les santboianes. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios