www.elllobregat.com

Fes política, sobretot al teu barri

Por Khristian Giménez
viernes 03 de mayo de 2019, 07:19h
En aquests dies, on encara tothom mira al resultat de les eleccions generals, és més necessari que mai recuperar el significat de fer municipalisme.

Quan els eslògans, els mítings, les fotos i els gestos s’instal·len com a protagonistes de la política, d’una política allunyada de les vides quotidianes i de les necessitats materials de les classes treballadores, és llavors quan és cabdal recuperar els espais de transformació real; recuperar el significat pur de fer política municipalista des de la pràctica. Aquests espais de transformació i aquesta forma de fer municipalisme, estan als carrers, als parcs i a les places dels nostres barris; també als equipaments públics, i com a institució més propera, també a l’Ajuntament. És per això que a l’Hospitalet volem donar continuïtat a l’experiència d’aquests últims 4 anys, amb un grup polític municipal dins del consistori, amb la proposta d’una candidatura essencialment municipalista: AELH, Alternativa d’Esquerres de l’Hospitalet.

La llista que representarà a aquest projecte polític compta amb un 60% de dones (el màxim legal) i aplega persones independents (un 60% de la llista) implicades a diferents moviments socials, associacions i col·lectius que cada dia treballen per fer de l’Hospitalet una ciutat digna, on viure vides dignes. És a dir, som activistes al moviment feminista, per la defensa de l’educació i la sanitat públiques; de les lluites contra l’especulació urbanística i en defensa del territori i la natura; gent compromesa amb la defensa dels drets humans i contra les desigualtats i la pobresa; lluitadores per l’accessibilitat universal, el patrimoni, la memòria històrica o contra la repressió, entre d’altres.

Hem decidit anomenar-nos Alternativa d’Esquerres de l’Hospitalet. Perquè ser alternativa és la nostra principal raó de ser. Perquè existeix una forma alternativa de gestionar allò públic, una forma alternativa de generar economia, una forma alternativa de col·locar la vida al centre, aplicant una visió feminista transversal. Per això et convidem a conèixer aquesta alternativa, que és la teva, perquè cal fer política al teu barri i cal que la fem amb tu.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios