www.elllobregat.com

Un bany de realitat

viernes 07 de junio de 2019, 08:11h
La jornada de reflexió de la cap de campanya d’El Prat En Comú, jo mateixa, vaig anar a dormir amb la sensació d’haver-ho donat tot. L’equip de la campanya, la militància de base, els amics i amigues que ens han ajudat no només en els últims 15 dies sinó durant l’últim any, a afrontar les municipals, han fet una feina incansable i valuosíssima.

Els grans resultats d’El Prat En Comú, la revalidació de l’alcaldia amb el context local existent, és una gesta a posar en valor. De nou, 11 regidors i regidores, amb un canvi de nom de la formació i amb el repte del relleu de l’alcalde Tejedor.
Ho havíem donat tot. La feina dels darrers anys a l’Ajuntament, la gestió dels grans projectes de la ciutat, els processos polítics interns, les decisions urgents de la campanya. Què dur que ha estat. I alhora, què motivador, emocionant, intens.

Des d’aquí, les meves modestes i sinceres gràcies, amb majúscules, a tots aquells que ens ho heu posat més fàcil. Quina gran família.

A canvi, us prometem reflexió sobre els reptes d’una ciutat metropolitana, moderna i ambiciosa. Us prometem acció política per fer més fàcil la vida de la gent que encara avui pateix els efectes d’una crisi injusta.
Us prometem contundència en la defensa del nostre territori i en la defensa dels valors de la comunitat i l’educació pública i de qualitat. Hem sembrat llavors, i volem recollir-ne els fruits. Us ho devem. I també, permeteu que ho digui, li devem a l’alcalde Lluís Tejedor.

A la gent del Prat li agrada el Prat. I la gent hi viu feliç. Per això, ara amb el Lluís Mijoler, Seguim!

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de El Llobregat

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto