www.elllobregat.com
Contribuir des de Sant Boi a salvar el planeta
Ampliar

Contribuir des de Sant Boi a salvar el planeta

Por José Ángel Carcelén
viernes 07 de junio de 2019, 08:15h
El passat diumenge 26 de maig els ciutadans i ciutadanes de Sant Boi ens van donar el seu suport majoritari per continuar construint el Sant Boi que estimem. Aquest ampli suport ens encoratja per seguir treballant com fins ara, amb il·lusió, humilitat, honestedat i sempre al costat de la gent.

Tenim per endavant 4 anys més per continuar transformant la ciutat i consolidar l’aposta estratègica de Sant Boi com a ciutat sostenible i saludable.

Però més enllà de millorar la nostra ciutat, aspirem des de Sant Boi a fer un món millor: combatre el canvi climàtic, lluitar contra les desigualtats, promoure la igualtat de gènere, garantir l’accés a l’educació i la cultura com a motors de canvi personal i col·lectiu i generar prosperitat i oportunitats per a tothom. Tot això teixint les aliances per fer-ho possible. En definitiva, donar compliment als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de Nacions Unides.

Aquests són els grans reptes globals amb els que Sant Boi està compromesa.

D’aquí el títol d’aquest article. Pot semblar utòpic o massa ambiciós però sí, la nostra ciutat pot contribuir a salvar el planeta. Perquè si alguna cosa ha quedat clara en aquests darrers anys és que els gran canvis socials, econòmics i ambientals passen necessàriament per les ciutats. Actuant localment amb visió global.

Sant Boi està en condicions de poder contribuir a l’assoliment d’aquests grans reptes globals per vocació, per compromís, per trajectòria i per lideratge. I ara, el suport majoritari dels ciutadans i ciutadanes en les passades eleccions municipals ens dona força per mantenir i refermar el nostre compromís cap a les persones, el planeta i la prosperitat. Som-hi!

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+
0 comentarios