www.elllobregat.com
Els centres comercials s’erigeixen com les noves catedrals del lleure

Els centres comercials s’erigeixen com les noves catedrals del lleure

viernes 05 de julio de 2019, 03:09h
Les grans superfícies amplien oferta per deixar de ser només espais de compra. L’Splau, a Cornellà, fa una aposta clara per la música amb concerts a l’aire lliure. Ceetrus obre a el Sant Boi Xperience, que
fa una proposta molt basada en l’oci
Els centres comercials han esdevingut autèntics llocs de reunió contemporanis. Són espais on trobar-se i on trobar de tot. Per això, encara que el temps estiuenc convidi a gaudir dels espais oberts i de la natura, els centres comercials no deixen de ser punts importants a la nostra vida quotidiana.
Conscients de la particularitat de l’estació del calor i la platja, aquest any els diferents centres de la comarca han preparat campanyes i activitats dirigides a congregar públic visitant malgrat les altes temperatures.
‘El Pati Fresh Sessions de l’Splau
El centre comercial Splau de Cornellà ha fet una clara aposta per la música aquest estiu, amb actuacions i concerts en directe el setembre, un esdeveniment centrat en la música, amb actuacions en directe, la participació d’influencers i una gastronomia de qualitat. El seu objectiu és oferir a l’espectador experiències úniques, originals i innovadores.
Les primeres tres jornades van ser durant el mes de juny, amb les actuacions de Bounties, La Mare, Fusa Nocta, Anita Kuruba, i amb Roi Sastre i Laura Matamoros com a convidats. A més, els espectadors van poder gaudir de demostracions de dansa contemporània i percussió.
Un cop hagin passat el juliol i l’agost, la primera actuació del setembre tindrà lloc el divendres 13, amb les actuacions de Ganges i Kids From Mars, a més de la presència de la influencer de moda Natalia Cabezas
(@trendy_taste), qui té 540.000 seguidors a les xarxes.
Dues setmanes més tard, el divendres 27, hi haurà un DJ que posarà música en directe i l’actuació d’un dels “cantants revelació” del moment segons el centre comercial, però no se sabrà el seu nom fins al setembre. En aquesta actuació, l’influencer invitat serà Alex Dómenec (@alexdomenec), que té 410.000 seguidors a Instagram.
Sant Boi Xperience, un toc de modernitat
Per altra banda, l’empresa immobiliària Ceetrus va inaugurar el 18 de juny el nou centre d’oci de Sant Boi, ‘Sant Boi Xperience’. Aquest nou projecte va ser creat amb la idea que sigui “una prolongació de la ciutat”, segons la directora general de Ceetrus, Teresa Verdugo, i està situat al costat del Centre Comercial Alcampo, en el conegut Parc Comercial Sant Boi. Verdugo va desitjar que aquest centre esdevingui “una prolongació de la ciutat, amb les associacions i els habitants i altres esdeveniments”.
El nou centre d’oci té com a nucli una zona de restauració basada en el concepte food court o pati de menjar, on hi ha diversos restaurants amb una zona de taules compartida. Dins d’aquest food court, situat a la primera planta, hi ha una àmplia oferta i varietat gastronòmica, amb locals com Muerde la pasta, KFC, Nuddle, Natural Kebab o Jijonenca.
A aquest pati de menjar s’hi afegeix un gimnàs, un parc de trampolins i el primer circuit asfaltat de Barcelona, on els més petits de la família poden circular amb bicicletes, patins, patinets o monopatins. Aquesta instal·lació és la primera en un centre comercial a Espanya amb carrils, corbes i salts d’accés gratuït. El nou ‘Sant Boi Xperience’ ha suposat una inversió de 26 milions d’euros i la creació de 250 llocs de treball directes i un centenar d’indirectes.
Diversió per als més petits
I com no, els més petits de la casa també tenen el seu calendari d’activitats. El centre comercial situat a la Gran Via de l’Hospitalet, el Gran Via 2, ha decidit apostar per la diversió i les activitats infantils aquest estiu. Així, amb els seus ‘Tallers Infantils’
organitzen jornades de jocs de fusta gegants del dilluns 1 al dissabte 13 de juliol i manualitats amb temàtiques variades com “Fem titelles” o “Animals Fantàstics” tots els caps de setmana des del 19 de juliol fins al 7 de setembre.
Amb tot, propostes destinades a tots els públics que converteixen aquests espais, els centres comercials, en llocs de trobada, de reunió, de diversió i per refrescar-se i combatre les altes temperatures estiuenques. Unes autèntiques catedrals de l’oci.
La Farga: DJ’s, boxa i diversió
La Farga de L’Hospitalet ha organizat activitats molt variades per els mesos d’estiu. El mes de juliol, el centre comercial acull un curs intensiu per a joves que vulguin iniciar-se en el mon dels DJ’s, regalant 10 places per a joves d’entre 14 i 21 anys per al curs impartit del 8 al 12 juliol per la escola The Bass Valley i el col·lectiu de dones DJ’s i productores FemNoise. Els alumnes faran una demostració el dia 13, amb l’acompanyament dels seus formadors DJ Rosario i Joor Moor
També al mes de juliol, La Farga oferirà classes d’iniciació a la boxa per als nens de 5 a 14 anys, impartides per monitors de la escola Gallego Prada. L’escola funcionarà de dilluns a divendres de 11 a 13. A l’agost, l’humorista Raúl Alcaraz farà un monòleg el dia 10 a les 19 hores. I l’últim dia del més, el centre comercial celebrarà el “Dia internacional del Gamer” amb activitats durant tot el dia sobre videojocs. La Farga aposta clarament per l’entreteniment com clau per atraure a la gent a l’estiu. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios