www.elllobregat.com
Foto de familia amb guardonats i autoritats
Ampliar
Foto de familia amb guardonats i autoritats (Foto: Jordi Estruch)

Lliurats els Premis Inclusius de l’Esport Català

viernes 03 de enero de 2020, 11:30h
Onat Foundation reconeix amb aquests guardons la tasca de 15 esportistes i entitats del país. Les beques volen donar suport a la pràctica de l’esport i l’activitat física com a via d’inclusió social.
La primera edició dels Premis Inclusius de l’Esport Català, impulsats per Onat Foundation amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, ja tenen guanyadors. Fa uns dies 15 esportistes i entitats del país van rebre el reconeixement en un acte celebrat al Palau de Pedralbes de Barcelona.
La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, acompanyada del secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, va presidir la vetllada, al costat del president d’Onat Foundation, Sergi Mingote, i el president de la Fundació Catalana per a l’Esport, Pere Sust, entre altres personalitats del món de l’esport i la política.
Els Premis Inclusius de l’Esport Català són uns guardons en forma de beques que volen fomentar i donar suport a la pràctica de l’esport inclusiu per part de persones, associacions i empreses compromeses amb aquest àmbit. Les beques van destinades a finançar material, esdeveniments, reptes, projectes i instal·lacions de caràcter esportiu.
Els guanyadors d’aquesta primera edició dels Premis Inclusius de l’Esport Català han estat: Institut Escola Daniel Magrané; Amics d’en Biel, de Cardedeu; Esport Adaptat Activa T; Pol Makuri Redolad; Club Gimnàstic Fedac Lleida; Vertical Montserrat; Futbol Adaptat AE Badalonès; AE Ramassà Internacional; Associació Triple Bàsquet; APINDEP; Natació Artística Inclusiva Club Natació Les Franqueses; Manresa Rugby Club Adaptat; RODAMUNT; Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, i Projecte Paraescalada Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Durant l’acte, Gerard Figueras va afirmar que “aquest és un país que dóna les mateixes oportunitats a tothom. També en l’esport”, i va agrair la tasca dels premiats: “Sou un exemple de vida i de superació, i contribuïu a fer una Catalunya millor”. Finalment, Sergi Mingote, va afirmar que amb l’acte de lliurament “hem fet el cim” i subratllava “la feina i l’esforç” dels premiats, des del voluntariat i amb el suport de les federacions.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios