www.elllobregat.com
Foto de familia amb guardonats i autoritats
Ampliar
Foto de familia amb guardonats i autoritats (Foto: Jordi Estruch)

Lliurats els Premis Inclusius de l’Esport Català

viernes 03 de enero de 2020, 11:30h
Onat Foundation reconeix amb aquests guardons la tasca de 15 esportistes i entitats del país. Les beques volen donar suport a la pràctica de l’esport i l’activitat física com a via d’inclusió social.
La primera edició dels Premis Inclusius de l’Esport Català, impulsats per Onat Foundation amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, ja tenen guanyadors. Fa uns dies 15 esportistes i entitats del país van rebre el reconeixement en un acte celebrat al Palau de Pedralbes de Barcelona.
La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, acompanyada del secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, va presidir la vetllada, al costat del president d’Onat Foundation, Sergi Mingote, i el president de la Fundació Catalana per a l’Esport, Pere Sust, entre altres personalitats del món de l’esport i la política.
Els Premis Inclusius de l’Esport Català són uns guardons en forma de beques que volen fomentar i donar suport a la pràctica de l’esport inclusiu per part de persones, associacions i empreses compromeses amb aquest àmbit. Les beques van destinades a finançar material, esdeveniments, reptes, projectes i instal·lacions de caràcter esportiu.
Els guanyadors d’aquesta primera edició dels Premis Inclusius de l’Esport Català han estat: Institut Escola Daniel Magrané; Amics d’en Biel, de Cardedeu; Esport Adaptat Activa T; Pol Makuri Redolad; Club Gimnàstic Fedac Lleida; Vertical Montserrat; Futbol Adaptat AE Badalonès; AE Ramassà Internacional; Associació Triple Bàsquet; APINDEP; Natació Artística Inclusiva Club Natació Les Franqueses; Manresa Rugby Club Adaptat; RODAMUNT; Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, i Projecte Paraescalada Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Durant l’acte, Gerard Figueras va afirmar que “aquest és un país que dóna les mateixes oportunitats a tothom. També en l’esport”, i va agrair la tasca dels premiats: “Sou un exemple de vida i de superació, i contribuïu a fer una Catalunya millor”. Finalment, Sergi Mingote, va afirmar que amb l’acte de lliurament “hem fet el cim” i subratllava “la feina i l’esforç” dels premiats, des del voluntariat i amb el suport de les federacions.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de El Llobregat

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto