www.elllobregat.com
Ares Teixidó: 'Guardo molt bon record de les festes de Carnastoltes que he viscut a Castelldefels'
Ampliar

Ares Teixidó: "Guardo molt bon record de les festes de Carnastoltes que he viscut a Castelldefels"

lunes 10 de febrero de 2020, 12:22h
Entrevista de Carnestoltes i Sant Valentí a la presentadora lleidatana de naixement i castelldefelenca d'adopció.

A la vida quotidiana, quina és la màscara que menys suporta en la gent?

La mentida. No m’agrada la gent que es disfrassa de veritat quan no ho és. Una mentida em fa molt més mal que una veritat. Jo m’he creuat al llarg de la meva vida amb algunes persones molt mentideres, i no pas per ser tonta, sino per confiar en elles més del que es mereixen.

Què es allò més boig que ha fet a la seva vida?

El més boig i alhora més gratificant que he fet mai és crear un projecte dedicat a l’enfermetat crónica que em van diagnosticar fa tot just un any: Diabetis tipus 1. Que el meu pàncreas deixés de funcionar i això impliqués haver-me d’injectar insulina per sempre va ser una autèntica bogeria assimilar-ho en el moment. Donar visibilitat a una enfermetat que està silenciada i acompanyar a tots els pacients en el procés és el meu objectiu a SWEET WARRIOR, el meu projecte de vida.

Carnestoltes és període de permissivitat i cert descontrol. Li agrada tenir sempre el control? Què no està disposat a permetre?

Durant un temps vaig perdre el control de la meva vida. Havía de passar per allò per pendre conciència que la vida és una altra cosa. Per tant, ara no em permeto perdre el control, poso límits a tot i em sento molt més orgullosa de mi que mai. De vegades ens hem de perdre per tornar-nos a trobar. S’han de cometre errors, tornar a intentar-ho, fallar, perdre el control, enviar-ho tot a pastar fang i tornar a començar si és necessari. Així és la vida.

Si hagués d’escollir una disfressa, quina seria? De quin personatge es disfressaria, sigui real o fictici?

De qualsevol dona empoderada, valenta i lluitadora. Per exemple, la meva mare.

A qui o a què li dedicaria una xirigota gaditana?

Segurament la censurarien, però se la dedicaria a Castelldefels i totes aquelles persones que han format part de la meva vida aquí. Persones convertides en amor, felicitat, decepció, fortalesa, orgull, diversió, tristesa,...Hi ha llocs on un es queda i llocs que es queden en un mateix. Castelldefels és just això per mi.

Amb qui o quins es disfressaria en grup per interpretar la xirigota?

Amb els meus tres nebots. L’amor més pur que he sentit mai. Ser tieta és la millor herència que m’han deixat les meves germanes.

Què té previst fer per Carnastoltes? Pot recomanar una festa?

Improvitzar. Així ho he fet sempre. No m’agrada planificar les coses amb molt temps, arribat el moment faig el que m’apeteix. Tot i així, guardo molt bon record de les festes de Carnastoltes que he viscut a Castelldefels, al restaurant Casanova Beach Club del Passeig Marítim en concret. Molt recomanable la música i l’ambient que es crea allà.

El febrer és també per a molts el mes de l’amor. Celebra vostè Sant Valentí, o prefereix homenatjar l’amor el dia de Sant Jordi?

L'amor l’hauriem de celebrar cada dia i no quan ho dicta el sistema per consumir. Malgrat tot, Sant Jordi és el meu dia preferit de l’any. Els carrers plens de llibres i roses m’emociona sempre. Veurem que em depara enguany Sant Valentí, l’any passat va deixar el llistó molt alt, enguany crec que el tal “Cupido” passarà de llarg.

Com li agrada celebrar Sant Valentí i/o Sant Jordi?

Agraïnt a les persones que estimo poder compartir més temps amb elles. Compartir el meu temps és la millor celebració sempre. Que no ens falti mai l’amor.

Ens podria dir l’indret més especial on ha viscut l’amor?

A Castelldefels, s’ens dubte.

Què estaria disposada a renunciar per amor?

Vaig renunciar a mi mateixa per amor així que ja he aprés la lliçó. No estic disposada a renunciar mai més a res per amor. De ser així, no és amor, és una altra cosa, molt tòxica.

Quina bogeria ha fet per amor?

Creuar mig món per dir-li a algú que l’estimaré sempre.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios