www.elllobregat.com
El Port de Barcelona signa la declaració internacional en favor del transport marítim per lluitar contra el COVID-19
Ampliar

El Port de Barcelona signa la declaració internacional en favor del transport marítim per lluitar contra el COVID-19

Una vintena d’autoritats portuàries d’arreu del món signen un manifest de bones pràctiques per garantir la cadena de subministrament global

El Port de Barcelona ha signat el manifest impulsat per la Port Authorities Roundtable (PAR) en suport del transport marítim i amb el compromís de mantenir els ports operatius per a la lluita contra l’impacte del COVID-19 en l’economia i en la societat en general.

La plataforma, formada per les principals autoritats portuàries d’Àsia, Orient Mitjà, Amèrica i Europa, entre les que hi ha el Port de Barcelona, s’ha compromès a treballar conjuntament per a que els vaixells de càrrega puguin continuar atracant a les terminals portuàries i garantir així la cadena de subministrament global. També s’ha acordat adoptar les millors pràctiques en funció de les circumstàncies de cada territori, incloses les mesures de precaució per a la comunitat portuària, assessoria i assistència al personal de terra i a la tripulació dels vaixells, garantir el transport segur de les càrregues en aquest període i continuar compartint experiències en la lluita contra el virus mentre es manté el comerç marítim sense traves.

Aquesta declaració ha estat signada en una reunió celebrada telemàticament amb els representants d’una vintena d’autoritats portuàries de tot el món com són: Abu Dhabi, Anvers, Busan, Guangzhou, Hamburg, Singapore, Montreal, Ningbo, Bangkok, Yokohama, Kobe, Klang, Le Havre, Long Beach, Los Angeles, Rotterdam, Tòquio, Seattle, Shanghai i el Port de Barcelona.

La Taula Rodona d’Autoritats Portuàries va començar a treballar el 2015 amb l’objectiu d’establir xarxes i compartir les millors pràctiques entre elles. Fins ara, s’han celebrat cinc trobades presencials en diferents parts del món: Singapur, Rotterdam, Ningbo, Long Beach, i Kobe.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios