www.elllobregat.com
L’Hospitalet incrementa la recollida selectiva de residus durant el confinament
Ampliar

L’Hospitalet incrementa la recollida selectiva de residus durant el confinament

martes 19 de mayo de 2020, 18:28h

Respecte de les dades de fa un any, a l’abril la recollida de paper i cartró a la ciutat va créixer un 17%; la d’envasos lleugers, un 13%, i la de vidre, un 4%

A l’abril es va incrementar a L’Hospitalet un 3,7% de mitjana la recollida selectiva de residus respecte al mateix mes de l’any passat. En ple període de confinament per la Covid-19, als 2.641 contenidors de matèria orgànica, de paper i cartró, de vidre i d’envasos lleugers instal·lats als carrers de la ciutat es van recollir a l’abril 10.439 tones de residus, segons les dades del Servei de Neteja Urbana municipal.

Als contenidors de paper i cartró es van recollir 2.080 tones, un 17% més que l’any anterior; als d’envasos lleugers, 1.235 tones, un 13% més; i als recipients de recollida selectiva de vidre l’increment va ser del 4%, amb 1.407 tones. Tanmateix, als contenidors de resta i de matèria orgànica la recollida va baixar un 3% en tots dos casos, amb un volum de 5.404 i 313 tones, respectivament.

Quadrimestre a l’alça

Les dades del primer quadrimestre de 2020 també apunten a un augment en conjunt de la recollida selectiva a la ciutat, amb increments —respecte al mateix període de l’any anterior— del 21% en paper i cartró, el 14,5% en envasos lleugers i del 4,6% en vidre.

Aquest increment de les deixalles dipositades als recipients selectius va dur l’Ajuntament a reforçar a principis d’any el servei de camions de recollida en el cas dels 1.343 contenidors de paper i cartró i d’envasos lleugers. Per evitar que s’omplin i els residus quedin a terra, el buidatge es fa diàriament de dilluns a dissabte i s’incrementen els equips els caps de setmana, amb la previsió de reforçar encara més el servei el proper mes de juny.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de El Llobregat

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto