www.elllobregat.com
Castellví munta una Festa Major alternativa burlant el coronavirus des dels balcons i a la xarxa
Ampliar

Castellví munta una Festa Major alternativa burlant el coronavirus des dels balcons i a la xarxa

miércoles 20 de mayo de 2020, 13:40h

Un grup de veïns ha preparat un atapeït programa d'activitats pel darrer cap de setmana de maig com a resposta al fet que l'Ajuntament de Castellví de Rosanes ha ajornat la celebració de la festa gran del municipi fins a finals de setembre.

Arran d'aquest ajornament els veïns s'han organitzat per plantar cara al coronavirus i a l'estat d'alarma i gaudir d'una Festa Major alternativa encara que confinada. Les activitats en línia es podran seguir a la web dels organitzadors (FM20 Confinada Alternativa) i a les xarxes socials. La idea de l'organització és que "tots els balcons de Castellví siguin una festa", han explicat.

La festassa confinada començarà divendres 29 de maig amb un pregó des de l'estranger. Els castellvinencs que viuen arreu del món faran un pregó conjunt per encetar la festa. Tot seguit, i sense moure's de lloc, hi haurà un sopar de germanor des del balcó solidari. L'euro de cada cadira es destinarà a la iniciativa #joemcorono.

PS$ i room escape

Dissabte de bon matí ja hi haurà xivarri, amb zumba en directe amb la Carme Vea i un vermut musical amenitzat per artistes i bandes locals. A banda, hi haurà activitats per a petits i gran, amb un torneig de FIFA2020 per a PS4 i un room escape en família. Per arrodonir-ho es presentarà el lipdub amb la cançó Volcans de Buhos, fet amb els clips gravats pels mateixos veïns, i sonarà la música a tot drap amb Dj Confinat i Pablo Picón.

El diumenge començarà amb força amb unes matines a les 8 del matí que porten com a divertit eslògan "fes soroll de bon matí i desperta al teu veí!", que donarà pas al taller de cuina, al contacontes, al segon vermutet i a un bingo solidari.

Il·lumina Castellví

La cloenda i fi de festa serà l'espectacle popular participatiu 'Il·lumina Castellví' i a on tots els veïns, sense excepcions, seran convidats a sortir al balcó i posar-hi llum, al ritme de la música, fent servir bengales, llanternes, mòbils, bombetes de balcó i els fanalets que durant tota la setmana anirà repartint l'organització.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios