www.elllobregat.com

No deixem a ningú enrere!

Por Anna Martín Cuello
viernes 04 de septiembre de 2020, 09:00h
Ens tornem a trobar en aquestes pàgines després d'un estiu estrany i diferent per a moltes de nosaltres.
Va arribar quasi sense adonar-nos, després d'una primavera robada per una pandèmia mundial que encara continua activa i que ha costat la vida a centenars de persones dels nostres pobles i ciutats del Baix Llobregat.
Malauradament, amb la Covid-19 ens hem adonat de la fragilitat de la nostra vida i sobretot d'aquelles persones més vulnerables que ens envolten. Per això, desitjo que aquest estiu hàgiu gaudit i (re)descobert totes aquelles coses boniques que tenim a prop, i que hem trobat a faltar durant els mesos de confinament.
A la nostra comarca tenim una gran diversitat d'espais per descobrir, un territori ple de matisos i de paisatges variats que van des d'un litoral de platges de sorra fina, fins a unes muntanyes com Montserrat o el Garraf, passant pels sorprenents Espais Naturals protegits del Delta del Llobregat i el nostre Parc Agrari del Baix Llobregat. A tot això, cal sumar-li el patrimoni arquitectònic modernista que tenim tan a prop, com és la Colònia Güell d'en Gaudi.
Una realitat propera a casa nostra i que segur que aquest estiu s'ha convertit, per a moltes famílies del Baix Llobregat, en els espais idonis per passejar-hi i compartir moments amb familiars i amistats que hem tingut lluny durant els últims mesos. Però també desitjo que aquest gaudi ho hàgim fet amb prudència i responsabilitat, perquè la pandèmia encara no ha finalitzat i malauradament continua entre nosaltres.
Venen en endavant mesos d'incertesa, d'inestabilitat per a moltes famílies de la nostra comarca, per una crisi sanitària, social i econòmica de la qual encara desconeixem el seu abast. Però com sempre, estem els Ajuntaments, l'administració més propera a la ciutadania, pensant i dialogant amb tots els agents socials i polítics de la ciutat per elaborar estratègies conjuntes i contundents per sortir-ne plegats i cohesionats d'aquesta pandèmia que ens ha aturat a totes.
Perquè el nostre objectiu és clar: no deixar a ningú enrere en aquests moments tan durs i incerts. La vida que teníem en endavant, clarament ja no serà la mateixa i per això hem de ser capaços de refer-nos més forts i units que mai, i amb el ferm compromís de cercar totes les aliances possibles, per reconstruir la vida social i econòmica dels nostres pobles i ciutats. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios