www.elllobregat.com
Placa Rotaria 2020 - guardó Paul Harry i canvi de junta
Ampliar

Placa Rotaria 2020 - guardó Paul Harry i canvi de junta

viernes 09 de julio de 2021, 10:17h
Com venim fent cada any, i és preceptiu a tots els Clubs rotaris del món, a principis de juliol es fa el canvi de junta - enguany ho vam fer el 29 de juny, en un sopar a la terrassa de l’hotel Ciutat del Prat, seu del Club - que vam aprofitar per fer el lliurament de la Placa Rotaria 2020, que no hem pogut fer abans per les restriccions sanitàries que vam tenir durant tot l’any.

Placa Rotaria 2020

El president sortint, Carlos Perales, abans de fer el canvi de Junta va voler lliurar el reconeixement que l’any passat el Rotary Club d’El Prat va decidit per unanimitat de tots el socis, atorgar- lo al CENTRE de PROMOCIÓ SOCIAL FRANCESC PALAU per la labor realitzada a la comunitat d’El Prat de Llobregat durant els seus 30 anys d’activitat, d’acollir, orientar, acompanyar, des de la seva identitat cristiana i amb voluntat de servei, a les persones mes desfavorides del nostre municipi. També, per el seu apoderament i inclusió social i comunitària promovent els valors d’Acollida, Respecte, Responsabilitat, Compromís, Justícia Social, Solidaritat i Sostenibilitat per tenir cura de les persones i del medi ambient. Va recollir la Placa la Pila Munin, presidenta de l’associació i va assistir-hi acompanyada de la directora Olivia Ortega i la gerent Dàmaris Morte.

Guardó Paul Harry

Aquest guardó, que porta el nom del fundador de rotary, es lliura a socis del club o personalitats de fora com a reconeixement per la feina feta o per la dedicació en labors humanitàries. Per a nomenar un Paul Harry s’ha de fer una aportació a la fundació rotaria de 1000 $ i aquests diners es dedicant a programes humanitaris i educatius.

La junta ha decidit, enguany, fer aquest reconeixement a la Maria Rosa Blanco per la seva trajectòria de molts any dedicats a la lluita contra el càncer al front de l’Associació Local i per la seva aportació al fer-se sòcia del Club i possibilitar, amb la seva experiència i treball, que agaféssim el relleu de la “Cursa per la Vida” com a “Cursa Solidària”. Així, a més de poder seguir fent-se al Prat aquesta activitat tant altruista, ha contribuït a fer més visible el nostre Club.

Canvi de junta

A continuació en Carlos va anomenar les activitats portades a terme en el seu any, destacant el lliurament de les tres beques rotaries, el berenar de reis a la Residencia d’Avis Penedès, la 2a Cursa Solidària, en format virtual, el projecte singular d’ajut al Banc dels Aliments, el donatiu a ALPAN per mantenir els menjadors socials que patrocinem els rotaris a sis parròquies de Barcelona i les conferencies virtuals realitzades, on destacà les del cicle del Covid-19.

Seguidament passa el collar de President a en Xavier Portillo, que serà el responsable per aquest nou curs. El nou president agrair la feina feta a la junta sortint i va anunciar la junta del Club per l’any 2021-22: Carles Perales com a vicepresident, Xavier Domingo com a secretari, Joan Anglès com a tresorer i en Toni Salvador com a cap de protocol (macero) En Xavier Portillo va fer l’exposició del seu programa, planificat seguint els objectius de Rotary, i que continuaran en les activitats solidàries que venim fent en el últims anys i afegint noves iniciatives per dinamitzar més el grup.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios