www.elllobregat.com

El futur a Cervelló passa pel canvi

Por Josep Ramon Mut
sábado 04 de diciembre de 2021, 18:58h

Quan arriba finals d’any i se’t proposa fer un balanç del teu poble, tens el perill d’escriure la teva sensació personal, però que aquesta sigui contradictòria amb la de la gent.

És per això que d’ençà que m’ho van demanar fins al dia que ho faig, m’he dedicat a preguntar a tots els veïns i veïnes que he pogut com veien Cervelló. I, sorpresa (o no) és que si fa no fa tots contesten el mateix. Cervelló ara mateix està brut i deixat malgrat la constant pujada d’impostos municipals, i tampoc l’actual govern local té projecte futur il·lusionant.
La gent es queixa de brutícia als carrers, no només del nucli urbà, sinó també de totes les urbanitzacions. I, per acabar-ho d’adobar -tot i que Cervelló és un dels pitjors municipis en percentatges de reciclatge, l’Ajuntament ha dilatat incomprensiblement la millora del servei de recollida d’escombraries i, a més, ara ha decidit implantar el sistema porta a porta només a les urbanitzacions, fet que generarà l’anomenat “turisme d’escombraries” (ja que molta gent portarà la bossa cap al nucli urbà que seguirà amb el mateix model). I tot això sumat a una nova pujada de l’IBI, malgrat fa uns mesos Cervelló va tenir 3 milions d’euros de superàvit... És a dir, la gent està cansada i té voluntat de canvi.
Perquè Cervelló si es governa bé té un futur prometedor, doncs amb el nou supermercat Bonpreu, que tant s’ha treballat des de la Generalitat i tots els àmbits, es generaran noves oportunitats laborals, amb una Generalitat que prioritza la construcció del nostre institut un cop l’Ajuntament faci la feina pendent de posar uns terrenys a disposició per a que es construeixi (sembla que comencem a veure la llum al final del túnel). En definitiva, se’ns obre un ventall de noves oportunitats. Però per a que aquestes i moltes d’altres oportunitats acabin reeixint cal feina i tractar els mals endèmics d’una vegada per totes: l’aparcament, franges de seguretat, administració eficient, neteja... en definitiva, necessitem un equip competent que pugui fer un Cervelló de primera! III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(1)

+
0 comentarios