www.elllobregat.com
Col·lapses? Res de nou

Col·lapses? Res de nou

Por Josep Ramon Mut
sábado 02 de julio de 2022, 15:30h

Inovament hem tornat a caure en el parany. Ara que no hi ha peatges tots parlem dels embussos de l’AP-7 com si quan n’hi havia l’AP-7 fou una via que mai es col·lapsava, i tot això per a que la solució màgica acabi sent que es tornin a implementar peatges i “algú” torni a sortir casualment beneficiat

Aquesta és la fal·làcia que de repetir-la com un mantra han aconseguit que donem per fet sense plantejar-nos que cada cap de setmana als peatges de Martorell, o la Roca, ja hi havia llargues cues.
Per tant, que hi ha retencions és cert, però que no és res de nou també, i la solució òbviament no passa per solucions obsoletes que provoquen que alguns vehicles passin per vies més perilloses i per tant s’incrementi la sinistralitat, la solució passa per acabar les inversions pendents. Tenim el tram entre Abrera i Terrassa de la B-40, aturat des de fa anys, que suposaria certa descongestió; tenim l’enllaç de l’A-2 amb la C-32 aturat també de de fa anys i panys, i per últim el sistema alternatiu al vehicle motor segueix sent del tot insuficient.
El tren de Rodalies segueix sent el gran oblidat, no hi ha manera que ni que amb una ministra del Baix Llobregat es facin inversions reals, ja hem vist com al pressupost preveuen partides que finalment acaben en un no res.
I tampoc veiem a una AMB que aposti fermament per unir la nostra comarca amb un transport de qualitat, de fet recentment els municipis del Baix Llobregat que som a la serra de l’Ordal estem demanant l’allargament de la línia T3 del Trambaix a l’altra banda del Llobregat i només trobem fredor a als despatxos de la Zona Franca.
l final la solució dels col·lapses de trànsit vindrà quan realment l’Estat s’hi posi de veritat, perquè malauradament ningú a Madrid, sigui del color que sigui, s’hi ha posat mai de forma real i amb perspectiva de conjunt.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+
0 comentarios