www.elllobregat.com
Cervelló, Josep Ramon Mut
Ampliar

Cervelló, Josep Ramon Mut

Por Josep Ramon Mut
viernes 12 de mayo de 2023, 16:00h
T ''imagines un Cervelló on ens sentim orgullosos de viure al nostre poble perquè els carrers llueixen nets i deixen d'estar degradats perquè hem fet un pla de renovació i neteja de carrers durant quatre anys?

T'imagines un Cervelló on els boscos i parcel·les estan nets i no són perillosos en cas d'incendi, i on s'han arreglat els sortidors d'aigua (hidrants) per als bombers?

T'imagines un Cervelló on ens seguim saludant pel carrer perquè no hem crescut desproporcionadament?

T'imagines un Cervelló on no oblidem a la gent gran, donem espais als joves, i tenim cura dels animals?

T'imagines un Cervelló on aparcar deixa de ser un repte perquè hem fet un gran aparcament al costat de l'església?

T'imagines un Cervelló on l'institut és per fi una realitat i els nostres joves, quinze anys després, deixen d'anar en barracons perquè hem acabat tots els tràmits municipals?

T'imagines un Cervelló que comunicar-se amb l'Ajuntament és tan senzill com tenir una "app" al mòbil que et permet fer instàncies, denunciar zones brutes, fer tots els tràmits...?

T'imagines estar ben comunicats perquè hi ha autobús directe a Barcelona els caps de setmana, i comencem a fer possible que el Trambaix s'allargui tres parades més i arribi a La Rondel?

Tot això no és impossible si després de vint-i-quatre anys fem un canvi i entra gent amb ganes de treballar i amb noves idees. Hi ha gent que ha tingut tot el temps del món per fer el que diu que vol fer. Nosaltres només et demanem una oportunitat. Per això et demano que aquesta vegada votis per un Cervelló de primera, per a que el Josep Ramon Mut sigui alcalde! III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios