www.elllobregat.com
Sumar per guanyar drets!
Ampliar

Sumar per guanyar drets!

Por Anna Martín Cuello
viernes 07 de julio de 2023, 12:50h
Sumar va iniciar la seva precampanya a la nostra comarca.

El barri obrer de Sant Ildefons de Cornellà va ser l’escollit per celebrar el primer acte electoral amb la nostra líder i vicepresidenta del Govern, Yolanda Díaz, acompanyada per altres membres de la llista per Barcelona, que encapçala l’Aina Vidal.

Un acte que va desbordar l’aforament previst de l’Auditori, quedant-se fora centenars de persones que venien de tota la comarca, per escolar la força i l’entusiasme que desprèn la Yolanda Díaz en les seves intervencions en defensa dels drets de la gent comuna.

El seu compromís i valentia al capdavant del Ministeri de Treball ha tingut un impacte directe en la vida de la gent i això es nota. Les gestions dels ERTEs en plena pandèmia, la derogació de la reforma laboral, les pujades del sou mínim interprofessional i la pujada de les pensions són algunes de les polítiques més transformadores de l’última dècada.

Uns avenços laborals i socials que cal continuar reivindicant i que ens ha de servir per combatre els discursos d’odi que s’escampen cada dia pels nostres barris i pobles, i que malauradament han entrat amb força a les institucions, de la mà de l’extrema dreta, d’ençà de les últimes eleccions locals.

Davant d’aquest context, és imprescindible la unió de les forces progressistes del país en un projecte aglutinador, que sigui capaç de motivar i fer que la ciutadania s’impliqui per aconseguir unes vides més dignes, lliures i justes.

Per això, Catalunya en Comú del Baix ens unim a SUMAR i posem a disposició d’aquest projecte d’esquerres a persones valentes, compromeses i que han estat referents de les lluites veïnals, sindicals i feministes de la nostra comarca.

Com la Candela López, Coordinadora Nacional de CeC, la Vivane Ogou, Fundadora de la Puerta d’Àfrica, la Lídia Muñoz, exalcaldessa de Sant Feliu o tancant la llista, la Veva Català, presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. I pel Senat, el Claudio Carmona, tinent d’alcalde de Cornellà.

Perquè aquest 23J ens hi juguem els nostres drets i llibertats! És l’hora de SUMAR, de multiplicar la nostra força i fer possible unes vides més feministes, verdes, dignes i lliures als nostres barris i ciutats. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios