www.elllobregat.com

Què en penses tu de l’Ajuntament?

Por Jordi Garcia Mas
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Convergència i Unió de Sant Boi volem ser el teu partit, volem escoltar-te i donar veu al que realment t’interessa i et preocupa, per dur-ho a terme primer de tot necessitem saber què en penses de l’Ajuntament.
Nosaltres com molts ciutadans de Sant Boi defensem un ajuntament transparent, un ajuntament que tingui un accés a la informació lliure i per a tothom. Exigim la publicació d’uns pressupostos que puguin ser compresos per a tothom especificant i detallant el destí dels nostres impostos, tenim el dret de conèixer el desglossament i el fraccionament que l’ajuntament realitza amb els diners dels ciutadans de Sant Boi. És un dret que tenim com a ciutadans el poder consultar aquestes dades, però també és un deure com a ciutadà conèixer aquesta informació i denunciar-la en cas de presumpte irregularitat o descontrol en la gestió. Per tant, CiU de Sant Boi com a partit polític responsable i compromès amb Sant Boi volem iniciar una avaluació de la gestió de la eficàcia i eficiència. Amb voluntat de voler canviar i millorar la política municipal som molts santboians i santboianes els que estem treballant per fer un sant Boi millor, i ho fem des de CiU Sant Boi. Però no ho podem fer sols necessitem que ens ajudis i que participis en aquest camí.

T’animem a que ens facis arribar qualsevol suggeriment, queixa o comentari a [email protected] i comencem a construir plegats un Sant Boi per a tothom ,Moltes gràcies!||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(3)

+
0 comentarios